הנקה, סדר יום ומוצקים

oshervosher

New member
הנקה, סדר יום ומוצקים

שלום לכולם הרבה זמן לא נכנסתי לפורום ונחמד לחוזר ולקרוא פה. הבנות בנות שמונה חודשים וכיף לנו ביחד והן מקסימות ולמעט מזון מוצק עדיין יונקות מלא לפי דרישה. אני מנסה להבין איך אני מגיעה למצב שאני יוצרת להן סדר יום- אני חייבת את זה, הן לא ישנות בצורה מסודרת ואין לי זמן לעצמי ולסידורים, לפי מה שהבנתי מאוד יעזור אם הן יאכלו ארוחות מסודרות במרווחים קבועים וזמנים קבועים, השאלה היא איך עושים את זה? האם אתן מניקות בצורה מסודרת? המרווחים הכי גדולים שאני מצליחה להגיע הן כל שעתיים וחצי ואם תמיד כשהן בוכות אני מציעה להן לינוק זה יכול להגיע למצב של כל שעתים ואין מצב שאני עומדת בזה יותר, אני גם נורא רוצה להאמין שברגע שאני אתאפס על סדר היום שלהן גם הלילה יהיה ארוך ורצוף יותר. ושאלה לגבי מוצקים- ארבל אוכלת מוצקים יחסית טוב ומגיעה לארוחה אחת מלאה ביום. הבעיה היא עם תמר, אומנם היא היתה חולה ובהוראת רופא לא אכלה מוצקים בכלל כמעט חודשיים אבל גם עכשיו אני לא מצליחה להגיע איתה למצב שהיא אוכלת מעבר לכמה כפיות, וגם לבקבוק היא מסרבת ובסוף אני נשברת ומניקה (הגברת עקשנית בטרוף- מסוגלת לשבות רעב המון שעות), אני בטוחה שאני לא היחידה שנתקלה בבעיה הזאת איך, איך פותרים את זה?

shigatox

New member
מה שאנחנו עושים

קודם כל לא זכרתי שגם לך יש ארבל בת. אז אצלנו ארבל וירדן בני 9 חודשים. התחלנו עם מוצקים סביב גיל חצי שנה ומאז הסדר יום ממש הסתדר לנו סביב זה, זה מאוד מקל עלי במהלך היום למרות שהם עדיין קמים לאכול בלילה.
5:30-6:30 קמים יונקים וחוזרים לישון
7:30 קמים באמת, מחליפים טיטול מהלילה ומשחקים
9:00 פירות, לפעמים כמו עכשיו שינקו מאוד מוקדם צריכים עוד השלמונת של הנקה בשמונה, ירדן שלי עד לאחרונה היה אכלן ממש גרוע, אבל כל יום הצעתי לו ואפילו שהיה אוכל כמה כפיות בסוף הוא התחיל לאכול קצת יותר. עכשיו אנחנו אוכלים יותר אוכל אצבעות אז קשה לי לעקוב בדיוק אבל נראה שהוא אוכל בסדר.
אחרי הפירות משחקים עוד קצת
10:00 הנקה ושנת בוקר
11:30 קמים יוצאים לשחק בגימבורי בקניון הקטן ליד הבית
12:00-12:30 עכשיו הם מקבלים ארוחה קטנה של מעדן או פיתה עם משהו או משהו שאפשר לאכול בחוץ, עד לפני חודש היו מושכים עם ביבי ביס או הנקה אם היו ממש עצבנים
14:00 הנקה ושנת צהריים
16:00 קמים משנצ- ארוחת צהריים- מרק טחון
17:30הולכים לשחק בגינה
19:00 אמבטיות ובקבוק תמל עם דחסה לפני השינה- זה מחזיק אותם עד 12 בערך ואז הם מקבלים עוד בקבוק וישנים עוד לפעמים שעתיים שלוש או חמש שעות כשקמים אני מניקה
תראי גם אצלנו לא היו אכלנים גדולים ואני זרקתי ועדיין זורקת כמויות של אוכל אבל צריך להיות עקביים להמשיך לנסות להציע לאט לאט זה משתפר. חוץ מזה שאצלנו הם הולכים לגן בספטמבר ושם כבר הם ילמדו לאכול מצוין, אני לא דואגת. לגבי הסדר יום, תרדימי אותן ביחד שיתרגלו לישון בשעות קבועות אפילו אם בהתחלה זה אומר להירדם על הציצי או בעגלה למרות שזה ךא כתוב בספרים כשהם יתרגלו לזה שאלו השעות שישנים בהם יהיה לך יותר קל להרדים אותם גם בלי ״משענת״. אני פשוט הייתי נאבקת איתם שיירשמו לבד במיטה ובסוף יצא שעד שהשני היה נרדם הראשון היה מתעורר, וכל היום שלנו היה מתחרבש

oshervosher

New member
תודה רבה

אלה פחות או יותר השעות שאצלי הן קמות אז נראה לי שאני אנסה לדבוק בלו"ז הזה כדי שיהיה לי עוגן.
ולגבי ארבל הכרתי בדיאדה זוג תאומים שצריכים להיות היום בני שנה וחצי ולבן קראו ארבל וגם לשכנים שלי יש זוג תאומים ולבן קוראים ארבל, כנראה שזה שם מאוד נפוץ בקרב תאומים

kokla2

New member
ולגדוד שלי בצופים קראו ארבל..

אין לי מושג מה הקשר...!!
זה החום הזה משפיע עלי קשותתתתתתתתת

למעלה