הנקה סימולטנית בחוץ ???

ממה מיה

New member
הנקה סימולטנית בחוץ ???

היום היינו בחיפה, רב הזמן הסתובבנו בחוץ ובצהריים במסעדה. כל עוד אחד יונק אין לי בעייה ואפילו יש לי "סינר צניעות" בשביל כל המתחסדים שמפריע להם לראות אשה מיניקה. אבל מה עושים כששניים דורשים אוכל ואתן מחוץ לבית ? איך אפשר להיניק בצנעה ? האמת - זה הכי מלחיץ אותי בלהיות לבד איתם בחוץ.

אני לא מצאתי את הדרך

ולכן כשקורים לי כאלו מצבים למדתי להניק אחד ואת השני לנענע בעגלה או לשעשע עם הרעשן וכבר קרה לי שהחלפתי בינהם כל כמה דקות כדי להרגיע רעב. פעם אפילו שהיתי בטיפת חלב שעות עד שהם נרגעו הדבר הכי מעצבן, כשזה קורה, זה שאנשים זרים מרחמים עלי

כמעט ולא עשיתי את זה

ניסיתי לפני כמה ימים ב"אסף הרופא". הייתי שם לצורך הקורס ושי הביא לי את הבנות להנקה. הן רצו לינוק ולשמחתי היו שם ספסלים גדולים ונוחים. זה לא היה עובד כשהן היו בנות חודש בלי כרית הנקה. עם שירה ורוני יצאתי המון לבד והייתי מניקה אחת ומנדנדת את השניה בעגלה כשהן רצו לינוק יחד. גם אותי זה תמיד מלחיץ בחוץ. עם מאיה ויובל יצאתי הרבה פחות (בית בלי מעלית, לא היה לי אוטו וגם לא ילדים להוציא מביה"ס) ותמיד נלחצתי. עם שירה ורוני אני יוצאת הרבה יותר ולכן לחוצה הרבה פחות.

ממה מיה

New member
לנסיעה הבאה פשוט אקח בקבוק

נארגן איזה בקבוק חלב שאוב למקרה הצורך, כדי להמנע ממבטי האנשים על האמא הנוראית שמאכילה אחד ונותת לשני המורעב לצרוח.

hugs

New member
גם אני הנקתי בחוץ רק אחד אחד

ותמיד עם בקבוק לעת הצורך

chufnikit

New member
גם אני עוד לא מצאתי דרך בחוץ...

אז אם אין ברירה, ושניהם חייבים יחד ואין דרך להרגיע אחד מהם, אחד מקבל בקבוק, אני משתדלת לקחת צידנית קטנה עם חלב שאוב, ואם ממש אין אז מטרנה כבררה אחרונה.... אני פשוט לר רגועה אם אחד מהם צורח ומאמינה שזה לא הכי כיף לזה שיונק גם שאני כל כך לא רגועה , אז ... מה כבר אפשר לעשות??

רק בבית של חברים

בעצם, גם במכונית שלנו. ליאור סידר לי את השני והנקתי ביחד. בחוץ ממש, במסעדה למשל, לא הנקתי סימולטנית. כשיצאתי עם שניהם, אני הנקתי אחד ואחותי ניסתה להרגיע את השני.

ליאתו

New member
הנקתי פעם בתא הלבשה של חנות חזיות

מתבקש, לא? פשוט הייתי שם בקניות והילדים דרשו - ביקשתי מהמוכרת והיא אישרה, וכך נהיה... אבל זה באמת קרה רק פעם אחת.

הלכתי להחליף מתנות ב"שילב"

בהתחלה הן רצו לינוק בנפרד, אז ישבתי איתן על אחד מכסאות ההנקה. כשהן רצו יחד, הלכתי לחדר ההנקה אבל הוא היה מאד לא נוח. את רוב החדר תופסת כורסת הנקה כזו שאי אפשר להיניק עליה תאומים. בסוף התישבתי על הרצפה עם הכרית שלהם וכך הנקתי. לא היה נוח אבל שירה ורוני נרגעו...

אילה2222

New member
לא הצלחתי

בתור מיניקת תאומים ותיקה מרשה לעצמי להגיב - אני עדיין לא הצלחתי להניק סימולטנית בחוץ. רק במקום שלא איכפת לי להתערטל... בעבר הייתי מניקה את דרור ורעות בפעוטון כשבאתי לקחת אותם, אבל זה הפך להיות ממש לא צנוע. עכשיו אם הם ממש דורשים לינוק ולא מוכנים לחכות עד שנגיע הביתה, אני מתכסה באיזו שמיכה, אבל גם זה בעייתי כי זה מפריע להם והם כל הזמן מזיזים אותה. גיליתי שאם לובשים טוניקה אפשר להסתיר איתה. אנסה לצלם ולשלוח תמונה, אבל זה פתרון ביניים (אצל סבא וסבתא בבית) לא ממש בפרהסיה

דבורה1

New member
אף פעם לא הנקתי בחוץ

סימולטנית זאת אומרת
. בהתחלה זה פשוט היה קשה מדי בלי כל הכריות מסביב. גם ככה כל אזרח שומרוני טוב, נתן לי עצה על עצם זה שיצאתי עם שניים מהבית. תארתי לעצמי מה יהיה אם אני אפיל בטעות אחד... בדרך כלל בטיולים המרובים שעשינו בחודשי החיים הראשונים שלהם, הייתי עוצרת בערך כל 10 דקות על ספסל או גדר ומניקה אחד בעוד אני מנענעת את העגלה עם הרגל ושרה את שירו הידוע של הסטלן "תישן, מתוקון, אל תתעורר עכשיו, אמא מניקה את XXX ואתה לא מקנא". ועוד שירים בסגנון. טיפ: השירים לא עוזרים. הם בכל זאת בכוץ עוד טיפ: אז מה? אז בכו. לא קרה כלום. בסך הכל יש עוד כמה אנשים בעולם שחושבים שאני אמא מזניחנית. ובהזדמנות זו אני רוצה למסור ד"ש לאיש נטול השיניים מהסופר שאמר לי בפה מסריח מאלכוהול :" הילד שלך בוכה יותר מדי, את לא צריכה להחזיק אותו כ"כ הרבה על הידיים, התינוקת השניה תקנא". צודק. הם עוד יכולים לצאת כמוהו בטעות

את גדולה !

מזכיר לי שבפעם הראשונה שיצאנו איתם לטיול עצרתי כבר במדרגה של הבית לידינו והנקתי. בפעם הבאה הצלחתי ללכת 5 דקות עד העצירה להניק. אף פעם זה לא הפריע לי ואני חושבת שרק פעם אחת יצאתי החוצה עם שניהם לטיול והצלחתי לא להניק. הכי מפריע לי זה תגובות הסביבה- איזו מסכנה (כששניהם בוכים) או שאנשים זרים נורא נלחצים כשאחד בוכה והשני על הציצי. תמיד יש מישהו שמציע עזרה. פעם אפילו מישהי באה בלי לשאול אותי וניסתה להוציא את השני מהעגלה כדי להרגיע אותו וכמעט הרבצתי לה...

למעלה