הנקה עם "דניס"
!!!

sigis7

New member
הנקה עם "דניס"../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif!!!

זקוקה בדחיפות לעצות בקטע של הנקה עם הנעליים, היא פשוט לא מפסיקה לבכות, לא נוח לה, ובסוף היא פשוט מקצרת את היניקה ואז אח"כ היא עוד יותר עצבנית, כך שזה כרגע איזשהו מעגל של בכי. כל זה פשוט יוצר כרגע תינוקת שונה לחלוטין מזו שהכרתי.

vered43

New member
טיפ../images/Emo62.gif

אני מניקה את מעיין. נכון שעכשיו היא מאד עצבנית וגם מקצרת יניקה, אבל נסי לקרב את גופך אליה, כלומר להתאים את עצמך לתנוית הגוף שלה. תנוחת "גוף אל גוף" לא נצליח ליצור, אבל אם היא שוכבתעל ברכייך, נסי כאילו ל"לרכון" מעליה, ואז היא לא צריכה להסיט את ראשה הצידה כדי לינוק. בהצלחה...

מירב41

New member
הנקה

הבן שלי הפסיק לינוק במשך שבוע וחצי בכלל. לאחר מכן הוא חזר לינוק ,בעיקר בזמן שהורדתי לו את הנעליים לשעה . את יכולה ליצור קשר עם מרפאת הנקה באיכילוב עם אסתר-היא המנהלת של הפורום ייעוץ הנקה בתפוז. אם את רוצה צרי איתי קשר אני אשלח לך את הטלפון שלי במסר

פרלמנים

New member
הנקה בשכיבה...../images/Emo99.gif

הי סיגי, איך היה היום עם הדניס? אחרי כמה ימי הסתגלות אפשר להניק בכל תנוחה. לנו הכי נוח בשכיבה (דניאל שוכב על הצד ומשעין את הנעליים עלי). גם הנקה "רגילה" בישיבה אפשר, פשוט צריך סבלנות להסתגל .הפצפונת הפשוטקית שלך תמצא את התנוחה החביבה עליה במהרה. איפה את נתקלת בבעיה? בסופו של דבר אפשר להניק אפילו בעמידה, הליכה ועל הראש...
התקשרתי אלייך , דברי אתי אחרי שכל הילדוד'ס ישנים.
... אני ערה בשבילך בהצלחה! ג'סיקה

הנקה בשכיבה גם פיתרון

אבל לא תמיד אפשרי וצריך הכוונה. בישיבה מה שעשיתי זה להרים את אושרי כך שהוא היה ממש בטן לבטן אלי. כלומר רגל אחת כאילו באויר. למרות שהיא הייתה נשענת עלי או על כרית. אנסה להסביר בדרך שונה. בעצם זה כאילו התינוק לגמרי על הצד, גם הראש וגם כל הגוף והרגליים. כשהם פיצים זה לא בעיה. אח"כ בגיל חצי שנה או קצת לפני (אם זכרוני אינו מטעה אותי), ההנקות מתקצרות משמעותית והתנוחה גם קצת משתנה כך שהראש של אושרי היה קצת מוטה הצידה. באמת תתקשרי אם את רוצה. בשמחה.

הנקה עם דניס

אני הנקתי את נטע עד גיל 10 או 11 חודש עם הנעליים. צריך להניק בטן אל בטן. זה קצת יותר קשה לתנוחת היד - אז אפשר להניק עם רגל מקופלת לבטן שתתמוך ביד שמחזיקה את הגוף והראש להנקה. אפשר גם לתמוך את היד עם כרית. לפעמים עם היד השניה הייתי שומרת על הגוף של נטע שישאר צמוד לבטן שלי ולא יתגלגל חזרה. כי היה לו קשה לישמור על שיווי משקל. בכלל אומרים שצריך להניק בטן אל בטן בלי קשר לדניס. בהצלחה

למעלה