הנקה עם מאמסיטה והשענות על הגב

ונוס 26

New member
הנקה עם מאמסיטה והשענות על הגב

טוב בנות, אני חוזרת אחרי שניסיתי מיני תנוחות הנקה, וכל יום אנחנו מנסות משהו חדש. התאומות הנפלאות כבר בנות חודשיים, והמאמסיטה שעלתה לאחסון כשהן היו בנות חודש, שוב משמשת אותנו, עכשיו כשהן מחזיקות את הראש הכרית שימושית יותר.
אבל אני עדיין נתקלת בבעיה, שכבר התייעצתי איתכן לגביה - כשאני מניקה עם הכרית (בתנוחת פוטבול) אני לא מצליחה להשען כמו שצריך אחורה.

נראה לי שיש לזה שתי סיבות.
ראשית, אני חושבת שעיקר הבעיה היא הציצי שלי קטן מדי
צפיתי במיני סרטוני יוטיוב של הנקת תאומים ובכולן נשים דשנות עם שדיים בגודל ממוצע מניקות בלי בעיה, הן נשענות בנוחיות, התאומים על הכרית והם מגיעים לפיטמה בלי בעיה.
אבל אצלי אין מצב כזה. גם עכשיו כשהחזה שלי בשיאו מדובר על מידה B מינוס... ניסיתי להעלות את הכרית באמצעות ישיבה מזרחית, רגליים על שרפרף, ולשים כרית נוספת על המאמסיטה או מתחתיה, זה עוזר אבל לא פותר את הבעיה, אין כל דרך שבה אני גם אשען וגם אניק את שתיהן בפוטבול על הכרית.
בעיה נוספת - שאולי מוכרת גם לבעלות החזה הרגיל - היא הרגליים שלהן, אני מקפלת להן את הרגליים אבל עדיין או שהן דוחפות, או שזה לא מספיק, בכל מקרה, אם אני נשענת אחורה אז החזה שלי צמוד לכרית, וזה אומר שאין מקום לשים שם ילדה בתנוחת פוטבול, זה מוכר לכן?

אגב, עם המאמסיטה אני מניקה על הספה בסלון - כשאני מניקה במיטה (רק בלילה) אני לא זקוקה למאמסיטה, אני שולחת רגליים קדימה, או מקפלת אותם, וגם ככה מניקה בחצי שכיבה או לגמרי בשכיבה.

אם יש למישהי רעיון או עצות, אשמח לשמוע...

גלגס

New member
נשמע מוכר

הי ונוס, גם אני לא ממש הצלחתי להשען לאחור עם המאמיסטה אבל מצאתי את הדרך. כשהתאומים היו קטנים וההנקות היו ארוכות הייתי מתארגנת עם כרית גדולה מאחורי הגב, גם על הספה וגם על המיטה. כשהם גדלו וההנקות התקצרו- במשך היום ישבתי עם הכרית על הרצפה בישיבה זקופה בלי להשען או שהנקתי בלי הכרית כשישבתי על הרצפה ונשענתי על הקיר או הספה והם עמדו על שש או נשענו עליי וינקו. במיטה גם כשגדלו שמתי כרית גדולה ודי קשיחה בגב וכפות הרגליים שלי היו על הקרקע כשהברכיים למעלה. הכרית היתה טיפה באלכסון אבל הם הסתדרו ואני נשענתי בנוחיות. באמת יש עניין עם הרגליים שלהם. אין לי מושג איפה הן היו בדיוק מאחור אבל איכשהו זה הסתדר אז לא התעסקתי עם זה יותר מדי. הבעיה היתה כשהם דחפו עם הרגליים. אבל אז הייתי מזיזה אותם קצת וזהו. אולי תנסי תנוחת רכבת? כשהם היו קטנים עשיתי את זה לפעמים. בהצלחה!

Mr China

New member
שלום אורחת פורחת

מה שלומך? לא ראיתי אותך הרבה זמן כאן. לא יודעת אם יצא לך לראות את הודעתי לפני כחודש- הפסקתי להניק בין לילה...עכשיו אנחנו בתחילתה של גמילה מחיתולים. בקיצור, שמח!
איך החבר'ה שלך?

הישענות על הגב והנקה עם המאמאסיטה

הי ונוס

לא בטוחה שהצלחתי להבין את כל מה שתיארת..
אני לא מהשופעות ,לצערי או לשמחתי (תלוי מתי), אבל כן הצלחתי להניק כך.
נסי כמו שגלגס כתבה - לשים לך כרית מאחורי הגב. היא תתמוך בך כשאת נשענת, ואז גם יש מקום קטנות לדחוף את הרגליים אל הכרית הזו.
כתבת שהחזה צמוד לכרית.. את זה לא הבנתי. יכול להיות שאת צריכה לסגור את הכרית מעט יותר נמוך על הבטן ממה שאת קושרת אתה היום. ?
אולי זה יעזור ?
ואם לא - אז אולי באמת לנסות את תנוחת הרכבת - כך שאחת מאחורי השניה ואז אולי כן תצליחי ..

אם זה בסדר מבחינתך- אולי תבקשי ממישהו שיצלם אותך ותעלי את זה (אפשר להסתיר את הפנים שלך אם את לא רוצה להיחשף)
ואז נראה ואולי לעוד בנות יהיו תובנות נוספות.

ונוס 26

New member
מה זה רכבת? ותודה על התגובות

הדר וגלגס, תודה רבה, אמשיך לנסות ואיעזר בעצות.
לא בטוחה שאני יודעת מה זו תנוחת רכבת.
הנקה על הרצפה תוך השענות על הספה או על קיר נשמעת סבירה למדי, אני צריכה לבדוק אם יש לי איך לעשות זאת בסלון שלי ועדיין לראות טלוויזיה - התחביב העיקרי שלי בזמן שאני מניקה

כרגע, מכל מה שקראתי כאן ומכל הניסיונות נראה לי שמה שאני מדמיינת בעיני רוחי פשוט לא יכול לקרות - מה שהייתי רוצה זה להשען אחורה בנוחיות, כך שהגב בזווית גדולה אחורנית וששתיהן ינקו פוטבול. אבל כשאני נשענת כך אז הכרית לא יכולה להשאר למטה, והיא עולה לכיוון החזה, והחזה ממוקם בקצוות של הכרית - היכן שהרגליים שלהן אמורות להיות.
בקיצור, אני צריכה להניק בגב זקוף, כמו שגלגס מציעה (וזה בערך מה שאני עושה כרגע). אני גם די משוכנעת שהספה שאני אוהבת להניק עליה היא לא אידיאלית, בלשון המעטה, הכרית גב שלה מנופחת וגדולה. אני פשוט צריכה להקפיד לא להתכופף קדימה.
יכול להיות שבהזדמנות אני באמת אעלה תמונה, זה רעיון לא רע. אולי אפשר לנסות לפתוח שרשור שבו כל מי שמוכנה תעלה תמונה.
שושן פורים שמח!

ellabd

New member
אני ממש לא מהשופעות

מניקה על הספה עם כרית, מוסיפה 2 כריות קטנות לגב ויושבת בדר"כ רגל על רגל וכך משחקת עם זויות של הקטנים - מקרבת אותם ומרחיקה עפ"י הצורך.

ונוס 26

New member
תודה, באמת הוספתי כריות קטנות וזה עוזר

וגם ישיבה מזרחית. אנחנו עדיין עובדות על זה, ומנסות כל פעם תנוחה אחרת.
תודה על העצות

למעלה