הנקה+תחליף

דוררה

New member
הנקה+תחליף

ביתי בת 4 חודשים לפעמים יום שלם ללא תוספת תחליף, לפעמים תחליף פעמיים ביום ,ולפעמים כמה פעמים ביום בקבוק עם תחליף, בקיצור ארוחותיה משתנות לפי בקשתה, 1.למה לפעמים שהגיע הזמן להנקה היא מסרבת לתפוס פיטמה ולינוק ובקבוק היא שואבת האם להיכנע לדרישתה ולתת בקבוק? 2.לפעמים לאחר בקבוק 120cc לאחר שעה-שעה וחצי היא שוב רוצה אוכל ושוב בקבוק 120 cc והיא אוכלת ומסיימת הכל ,זה לא הרבה לילדה כזו קטנה? תודה רבה

רק הנקה. מקסימום מים.

זאת דעתי הפרטית מאחר שמצאתי שמנכ"ל שירותי בריאות כללית וכומר רומני מאוד נכבד של הכנסיה האוונגלית - נושאים את אותו שם ובנק מסויים שקשור לאוני תל אביב תרם למוזיאון ישראל תמונה של פטרוס הקדוש. תביני, ציונות זה רצח יהודים. וכנראה יש מצווה "להרוג אותם כשהם קטנים". סליחה, אני מאובחנת כפרנואידית, קחי בחשבון.

הנקה ותוספת כן או לא

קשה לי לענות בהעדר הרבה פרטים. ייתכן שכמות החלב שיש לך לא תמיד מספקת, לכן היא צריכה את הבקבוק כאשר היא רעבה יותר. ייתכן וההנקה עבורה היא יותר פינוק וצורך להצמד אליך מאשר מקור למזון. לא יודעת, רק את זאת שיכולה למצוא את התשובות לאחר שתביני מה גורם לה לפעמים לרצות לינוק ולפעמים לא. כמות של כ 200 סמ"ק לרוחה בגיל זה היא כמות מקובלת לכן לא ניראה לי 240 במשך שעתים כמות מופרזת. דר' מילה ברק

למעלה