הנקה

bar22bar

New member
הנקה

הייתי רוצה לשאול בבקשה אם מותר לי להמשיך להניק? האם החלב שלי עוד טוב? למה כוונתי, יש לי בן בן 4 חודשים ושלושה שבועות. לפני כשלושה שבועות החל ילדי לקבל סימילאק כתוספת מזון כיוון שנראה כי החלב שלי לא מספיק לו והוא נשאר רעב. כיום לאחר שלושה שבועות הוא ממש מתעצל לינוק ואני מניקה אותו רק פעם אחת ביום בקושי במשך הלילה. האם החלב הזה שנשאר זמן רב בתוכי בריא לו? או שאני צריכה להפסיק לגמרי. ברצוני לציין שאין לי אפילו גודש, אני מפחדת שהחלב ייעלם לי לגמרי אני מאד רוצה להניק ומכירה בחשיבות של הדבר, איך אני יכולה לגרום לבני לינוק ולא לאכול סימילאק ואיך אני גורמת לייצור של יותר חלב אצלי. ימית

חן123

New member
האמת שאלה שאלות קלאסיות לפורום הנקה

אבל אענה בכימטב יכולתי: החלב בשום אופן לא מקולקל. אין שום בעיה. הדרך לעודד יצור חלב היא להניק להניק להניק, כמה שיותר, אפילו אם נדמה לך שלא יוצא, להמשיך להניק. אני מאמינה שאת עדיין ניתן לשקם ולחזור להנקה אבל זה ידרוש מאמץ ובעיקר הרבה מאוד רצון.

מסכימה עם חן

אם את רוצה לחזור ולהניק מלא, זה ידרוש מאמץ מצידך ורצוי מאד להעזר בעזרה מקצועית. חסרים פה פרטים כמו איך הוא עלה במשקל, האם מעקב חיתולים היה תקין והאם התפיסה היתה תקינה. כדי לחזור להניק צריך להניק כמה שיותר כאשר התינוק תופס היטב את השד.

magic40

New member
שאלות ליועצת הנקה!

ונכון הדבר כשתינוק מתרגל לפטמת בקבוק ואינו צריך להתאמץ כמו בהנקה יש סיכוי שלא ירצה לינוק בכלל ככל שתניקי יותר כך הגוף של ייצר יותר חלב האם התזונה שלך טובה? האם את נחה?

1אורניתה

New member
תתעודדי

אני לא מניקה כבר שנה וחודשיים ועדיין כשאני מתרגשת עוד מטפטף לי, אבל אני הנקתי הרבה זמן וההנקה היתה מבוססת! חלב יהיה לך כל עוד תמשיכי לגרות את השד לייצר וזה רק באמצעות הנקה, האדיוט שאמר לך שחלבך לא טוב או שאין לך מספיק ממש ל מבין בזה, כי מן המפורסמות הוא שהחלב מיוצר בהתאם לביקוש, אז אם את רוצה להמשיך להניק, תפסיקי לשמוע לכל היועצים החכמים ולהתיחס לגרפים עםם העקומות של הילדים השמנים ותניקי כדי שיצרי יותר חלב, השתדלי באופן הדרגתי להחזירו מהבקבוק לשד, אני חושבת שאת חיבת להתייעץ עם יועצת הנקה מוסמכת כדי לקבל הדרכה איך לעשות את זה. בהצלחה

למעלה