הנקת ילדה עם שיניים

michalmozer

New member
הנקת ילדה עם שיניים

ביתי בת כמעט שנה, יש לה שתי שיניים תחתונות וכמעט ארבע עליונות (הרביעית בתחילת בקיעתה). ניזונה עד גיל חצי שנה מהנקה מלאה, כיום אוכלת הכל ויונקת לפי דרישה, בערך 4-5 פעמים ביום, יותר בסופ"ש. מאז אתמול, היא מכאיבה לי עם שיניה בזמן ההנקה. זה קורה בעיקר לפני שהיא נרדמת. היא לא נושכת בכוונה כי כואב לה (גם זה קרה, ועבר לשמחתי) אלא יונקת כאשר החניכיים סגורים יותר לדעתי, בסוף היניקה נשארים לי סימני שיניים על ההילה. חשבתי שמדובר באחיזה לא נכונה, ניסיתי לנתק אותה כמה פעמים, אבל כשהתחברה שוב זה לא עזר. האם יש לכן רעיון מדוע זה קורה? נראה לי מוזר שבגיל כזה תהיה בעיה עם האחיזה, במיוחד כיוון שהשיניים הראשונות בקעו בגיל 7 חודשים. תודה, מיכל.

הנקה עם שיניים

האם ישנם הנקות בהם היא לא מכאיבה לך, או מכאיבה פחות?י כול להיות שהיא תופסת שונה, יותר שטחי, כאשר היא ישנונית. זה אפשרי ששינוי של תנוחת ההנקה יעזור. אפשר לקצר הנקה שמכאיבה. אם היא מתעוררת ומבקשת לינוק, אפשר לנסות לחבר אותה כמה שיותר קרוב, עם פה גדול, כמו כשהיתה קטנה. לפעמים זה עוזר. האם היא מצוננת? זה יכול להיות גם סיבה לשינוי בהנקה. צירפתי למטה לינק (באנגלית) עם מידע על הנקה ונשיכות שכולל מידע על כאב בהנקה עקב שיניים. בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

michalmozer

New member
היא אכן מצוננת...

לא חשבתי שזו יכולה להיות הסיבה... נעזרתי בלינק, המון תודה!!!

למעלה