הנקת לילה... עזרה

הנקת לילה... עזרה

היי. מניקה מלא תינוקת כמעט בת 4 חדשים. מסרבת לקבל בקבוק. התחושה היא שמתעוררת הרבה פעמים בלילה לפחות 3-4 פעמים. אני מניקה בשכיבה ולכן לא מחזירה לעריסה כדי שאוכל להמשיך לישון. יתכן ומתעוררת לא רעבה אך מסרבת למוצץ ולכן אני המוצץ.
אשמח לעזרה
בנוסף איך אוכל לשכנע אותה לקחת בקבוק כדי שאצא מהבית בתחושה טובה
תודה מראש

הנקת לילה

שלום לך,
ייתכן ובהנקת הלילה אתן שתיכן עייפות והיניקה שלה קצרה ולא מספקת אותה למשוך הרבה זמן בין ההנקות. נסי להניק אותה בכך שתשמרי עליה יחסית עירנית ופעילה כל זמן ההנקה. במידה ונרדמת העירי אותה ונסי שתמשיך לינוק כאילו זו הנקת יום. במידה וכל הנקה בלילה תהיה מספיק ממושכת היא תמשוך יותר בין ההנקות וכך תינק פחות פעמים בלילה.
לגבי בקבוק, בזמן נסיון מתן בקבוק רצוי שמי שנותן את הבקבוק זו לא את (היא ישר מקשרת ולא מבינה למה את לא מציעה לה ציצי), רצוי אפילו שלא תהיי בסביבה או בבית.
בהצלחה!

תודה והמשך

האם להניק אותה בישיבה ואז להחזיר אותה לעריסה שלה? במידה ותסכים להרדם... יתכן והנוכחות שלי במיטה מעירה אותה ואז אני מפרשת את ההתעוררות כרעב, למרות שעברו לעיתים רק שעתיים..
אני מסיימת לילה ממש מותשת.
ןשאלה לגבי בקבוק האם יתכן סרוב לתמ"ל ואולי לחלב שאוב פחות.. באיזה תדירות לנסות. הרעיון גם היה שתקבל בקבוק בלילה מבעלי ואני אוכל להמשיך לישון..

המשך

היי,
משרד הבריאות באופן עקרוני לא ממליץ על לינה משותפת מפני חשש למוות בעריסה, רצוי שתניקי אותה בישיבה (גם כדי שלא תירדמי) ובסיום ההנקה החזירי אותה למיטה.
לגבי בקבוק התדירות תלויה בך. כמובן שעדיף חלב שאוב על תמ״ל, ואם היא מעדיפה זאת אז בכלל.
בהצלחה.

למעלה