הנרי וניקה לארוויזיון ברוסיה!!

shlomi814

New member
הנרי וניקה לארוויזיון ברוסיה!!

שנה הבאה הנרי וניקה לארוויזיון.............

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifיכול להיות נחמד

אבל אולי כדאי לשלוח מישהו עם קצת פחות ניסיון

אני כבר שנתיים אומר את זה!!!!

עם שיר פופ פגזי עם הפקה מהממת כמו שרק הנרי יכול לעשות יכולים לקחת! חייבים לעלות על הגל של ההצלחה!

EMANUELA XD

New member
יש סיכוי די טוב להנרי וניקה באירוויזיון

אים בשנה הבאה יחליטו על קדם אירוויזיון כמו בכל שנה-ויוותרו על הכוכב הבא מכוכב נולד כנציג בילעדי באירוויזיון 2009 שיר טוב מצד הנרי בביצוע ניקה יכל בכבוד ליצג אותנו באירוויזיון 2009 ברוסיה אני קראתי בפורום אירוויזיון שכבר מדינות מתחילות ללהק שירים לתחרויות הקדם האירוויזיון בארצות אשר שתתפו באירוויזיון 2009 אולי הגיעה השעה שהנרי יתחיל להכין את עצמו מבעוד מועד לשיר אשר ייצג את ישראל באירוויזיון השאלה היא מהם היכולות של ניקה להחזיק שיר שלם על במה? ידוע לי שניקה לא שרה בלייב בהופעות
תקנו אותי אים זה לא נכון!!

shlomi814

New member
אממממ...

הבנתי שבעיה העיקרית היא הנושא הכלכלי . 500,000 אלף שקלים זו העלות המשוערת לאומן בכדי לייצג את מדינתנו. שלא כמו בארצות אחרות בישראל רשות השידור לא ממנת את העלויות כפי שכולם סבורים. לגבי היכולות של ניקה...במסיבה בחוף הדקל היא שרה מעט בלייב שמעתי גם חלקים קצרים של שירים ביוטיוב שהיא שרה בלייב. מה היכולות שלה אני אשמח לדעת...אם יש למישהו תשובה. אולי לנגה??

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאתם חושבים שיתאים לניקה בכלל?!

מי אמר שהיא מוכנה לקחת על עצמה כזה כאב ראש? וכל זה רק בשביל הכבוד של מדינת ישראל פחח ניקה הספיקה לחרוש מדינות אחרות ויכול להיות שהיא כבר מעבר לשלב של אירווזיונים. אני הייתי שמח לראות אותה שם, אני חושב שהיא יכולה להפציץ באמת ושיש לה קול מדהים והיא כוסית ... אבל זה תלוי בה בלבד

EMANUELA XD

New member
מדינתנו הנאורה והמפרגנת שחבל"ז../images/Emo13.gif

אני אומרת את זה בציניות-((מדינתנו הנאורה והמפרגנת שחבל"ז))) לא כדאי לניקה לצאת למסע האירוויזיון ישראל זאת לא רוסיה שלוקחת את הדברים בפורפורציה-חוסר הפירגון שיש אצלנו בישראל והזילזול באומנים בדיוק כמו אל המוכרים בשוק הכרמל-אולי בכרמל זוכים ליתר כבוד וההערכה,לא היה מומלץ לטבול בביצת האירוויזיון כאן לא ישכחו מהר כישלונות באירוויזיון-והשיקום שלאחר לוקח זמן ממושך עד שהאומן זוכה שוב לאמון -מי שעקב כל תקופת הקדם לאירוויזיון בפורום אירוויזיון -הפירגון לא היה במיטבו ובעד השיר "כאילו כאן"-שלא נדבר ערב זכייתו-השיר זכה בשירשורים הכי מזלזלים והפחות מפרגנים-כ"שכאילו כאן" עלה לשלב הגמר התחילה אזושהי הכרה בשיר ואמון שאולי יש סיכוי להביא את האירוויזיון לישראל טוב שיש הבנה יתרה שצורת הניקוד לא מועילה לישראל ורק בגלל שמדינות המקורבות לרוסיה יחלקו בניהם את הניקוד-והמערב ישאר מחולק לגושים וימצאו את עצמן רב המדינות מחוץ לאירוויזיון כמו שהובהר לנו האירוויזיון ננימצא בשליטת מזרח אירופה-ישראל זכתה לעלות לשלב הגמר ורק בגלל שאריות הניקוד שנתנו לנו-כך גם היה בחלוקת הניקוד שיר המנצח ומפה ומשם תמיד נימצא את עצמנו מכרסמים בשאריות העצמות אים ישראל תילמד שיצוג השיר באירוויזיון הוא "אנחנו עדיין כאן על המפה" ופחות להאמין שהסיכוי להגיע לניצחון.. אחלה אני אברך את ניקה על מירוץ אל תחרות ושמה אירוויזיון... ניצחון באירוויזיון היום הוא בסימן של יותר מזל ופחות אים השיר טוב!!!

Ben Love Nikka

New member
בכיף היא מתאים לה..

גם ב2007 היו שמעותשרוצים אותם לאורווזיון... אבל אנשים פרסמו באתרים וכאלה.. שכבר ירד להם החשק.. בועז שר מזעזע.. מה לקחו אותו בכלל? מה הוא שכח שמה?

shlomi814

New member
אתמול היה פשוט גועל נפש.

בועז לא זמר. נ ק ו ד ה . וגם לא יודע להופיע שזה לא פחות חשוב.

למעלה