הנרי - רג'ינה - אמה

הנרי - רג'ינה - אמה

היחסים של הנרי עם רג'ינה, (שמרגיזים את כולם) מאוד מורכבים. אני לא יודעת אם רג'ינה היא אימא טובה, ועל פניו למרות שהיא מטפלת בו היא לא אימא טובה (לדעתי) לאימא יש 2 תפקידים, ורג'ינה ממלאת רק אחד מהם בהצלחה. אימא צריכה לדאוג לכל הצרכים הפיזיים של הילד שלה, והנרי אכן ילד מטופל, הוא בריא, הולך לבית ספר, לא מתעללים בו, וכלום לא חסר לו. רג'ינה אפילו הכניסה אותו לטיפול בגלל השיגיונות שלו (לא חשוב שהם היו אמת, אף אחד לא ידע את זה). התפקיד האחר של אם הוא לדאוג לנפש של הילד שלה, וכאן נראה שיש תהום גדולה בין הרצוי למצוי. הנרי לא מרגיש אהוב ע"י אימא שלו, והוא לא מרגיש שהיא האימא האמיתית שלו, וזה בעצם כל ההבדל. כל הילדים אוהבים את אימא שלהם (כי זו אהבה שלא תלויה בדבר) אבל לא כל הילדים מחבבים / מעריכים / מכבדים את אימא שלהם. רג'ינה, למרות האהבה הכנה שלה להנרי, לא אימא טובה אליו, והוא מרגיש את זה. ולכן מערכת היחסים בינהם היא הפכפכה.

אמה היא האימא האמיתית של הנרי. למרות שהנרי נוצר מתוך אהבה, אמה מאמינה שאבא שלו הוא אדם רע שבגד בה (ולמרות שזה מה שקרה בפועל אמה לא יודעת מי המושך האמיתי בחוטים).אמה דואגת להנרי, אמה רוצה להיות אימא שלו, והיא בעצם ממלאת את התפקיד האחר של אם, היא דואגת לנפש של הנרי. אבל אמה גם מורדת ברג'ינה, ויש לה את ניסיון החיים הקשים שלה לצידה. זה נראה כאילו היא חושבת שהתפקיד שלה זה להגן עליו ולא באמת להיות אימא, בנתיים לא ראיתי אימהות אמיתית מתפרצת ממנה, למרות שאפשר לראות כמה היא אוהבת אותו וכמה היא באמת רוצה לטפל בו ושיהיה לו טוב. שוב, יש הבדל בין הרצוי למצוי. אני חושבת שהכל התהפך אחרי הנשיקה שלה, ואני מקווה שנתחיל לראות שינוי ביחסים בינהם.

כל עוד רג'ינה ואמה יתקוטטו, הנרי ימשיך להיות מבולבל, ובשילוב של שחקן לא מוצלח, התוצאה על המסך לא משהו.
הנרי בגיל ההתבגרות, והוא יכול לשנות את דעתו כל שעה, וזה יחשב נורמלי. יש לו תסביך שהוא רוצה להיות הגיבור, וברור שהיה לו חשוב להוכיח לכולם שהוא לא מטורף כמו שאימא שלו גרמה לכולם לחשוב. אני יכולה להבין את זה.

Jimmy Kane

New member
סוף סוף דיון בלי ספוילר

אני חושב שרג'ינה דווקא כן אמא טובה..היא לא מראה את זה ממש אסבל כשהנרי היה בלי הכרה אז רג'ינה עשתה הכל כדי להצילו ואפילו ראינו מה היתה התגובה הרגשית שלה לזה.. אני אמנם עדיין אין לי ילדים אבל האהבה האמיתית נמדדת בצרה ואני חושב שרג'ינה מילאה בו תפקיד די מוצלח.. הקטע לשלוח את הילד לפסיכולוג זה היה נועד למנוע מלגלות את הסוד האמיתי שלה..

לדעתי, הנרי צריך להיות במועצה לשלום הילד

לדעתי רגינה יותר אמא טובה מאשר אמה.
לרגינה היה מקום בלב בשביל ילד, היא ביקשה מרפמל שיביא לה.
וכן היא דאגה לו לא היה חסר לו שום דבר מבחינה חומרית.
רואים שאכפת לה מהנרי והיא אפילו מנסה להשתנות למענו.
רואים שהיא מנסה להוציא את הטוב שלה בשביל הנרי.

ואמה? כמה פעמים היא ניסתה לעזוב את סטוריברוק? פחחח

למעלה