ההוראות נמצאות איפה שההוראות, או תחת השם של יהודה, או תחת הקטגוריה של צמחים. כמו כן, ניתן לגשת להוראות מהעמוד הראשי תחת ה"מה חדש". אם עדיין יש בעייה, אז בבקשה תסבירי לי בדיוק מהי. תודה.
מכל הכיוונים ולא מצאתי.ניכנסתי תחת השם של יהודה ,תחת קטגורית פרחים ודרך מה חדש.ראשית לא מצאתי נרקיס.יש אירוס ,יש ציבעוני(שניהם בתמונות ללא הוראות).יש גבעול (STEM ) עם הוראות. יכול להיות שהבעיה אצלי?אני לא מבינה גדולה באינטרנט (אבל בחודשים האחרונים למדתי המון גם בתחום הזה דרך ההתענינות באוריגמי)אבל אתר זה אתר ולא משנה מאיזה מחשב ניכנסים אליו.נכון? תודה על העזרה.
בעזרתו האדיבה של הבן שלי .הסברתי לו את הבעיה ואז....... הוא הציע לי לעשות " רענן".וראה זה פלא -הצלחתי לראות את הנרקיס. הבן שלי הסביר לי שמאחר וכבר הייתי באתר הזה בעבר כאשר ניכנסתי אליו שוב המחשב (העצלן)הראה לי את הדף הישן מתוך האתר לפני הוספת העדכון .כאשר אני מתעקשת ומורה לו לרענן הוא (המחשב העצלן) אומר לעצמו טוב נו אני אחפש מחדש את הדף ואז רואים את העדכון והמחשב ניתפס בקלקלתו. למדתי עוד משהוא חדש.
הקיפול ממש מדויק למעט פרט אחד, צריך לקפל את עלה הכותרת כך שכולו יהיה לבן (למעט חריץ במרכז) את זה עושים על ידי קיפול העלים לחצי ביחד ובחיבור בין העלים נוצר קפל מיוחד.