הנרתיק לאחר לידה - נושא רגיש

קארין29

New member
הנרתיק לאחר לידה - נושא רגיש

אני מקווה שזה בסדר להעלות את הנושא כאן בפורום. אני 4 שבועות לאחר לידה שנייה ומרגישה שהנרתיק רחב. אשמח לשמוע מנסיונכן, במיוחד אלו שעברו יותר מלידה אחת - האם יש סיכוי שיחזור לעצמו עם הזמן או שזהו? האם בן הזוג הרגיש בהבדל לאחר הלידה השנייה? האם בכלל הרגשתן הרחבה או שזה חזר לגודל המקורי גם אחרי הלידה השנייה? תודה על השיתוף.

עמית@

New member
הלידה השנייה שלי היתה קיסרי..

בכל מקרה, 4 שבועות אחרי לידה זה מאוד מוקדם. השרירים עוד רפויים מהלידה וההריון. חכי מעט לפני שתסיקי מסקנות.

swann

New member
לוקח קצת זמן, אבל זה חוזר לעצמו

4 שבועות זה באמת נורא מוקדם. לא סתם אומרים לחזור לפעילות מינית אחרי 6 שבועות. וגם בשלב הזה אני הרגשתי שעדיין רחב. לא זוכרת כמה זמן בדיוק זה לקח, אבל זה הסתדר לבד.

lulyK

New member
ילדתי רק פעם אחת

ואין לי מושג מה היה המצב אחרי 4 שבועות, אבל בכל מקרה לא יזיק להתחיל לכווץ ולשחרר כמה דקות כמה פעמים ביום

../images/Emo49.gifאחרי לידה שניה לוקח יותר זמן

כי לדעתי מלכתחילה היה רחב יותר (סליחה על האנטומיה). אבל...את ממש מעט מאוד זמן אחרי. תני לגוף לעשות את מה שהוא צריך לעשות באופן טבעי ובעוד חודשיים-שלושה כדאי להתחיל בהתעמלות ספציפית. לא מעייף ולא דורש יצאה מהבית
.

בימבילי

New member
אני לא מרגישה שום שינוי.

אחרי לידה שניה. גם לא בן הזוג. האמת היא שאחרי 4 שבועות אפילו לא התחלתי לחשוב על הגודל של הנרתיק, ואני מניחה שכשכבר התחלתי לחשוב עליו הוא חזר לרוחבו המקורי... אחרי הלידה הראשונה הרגשת שינוי?

cookie1

New member
אצלי חזר לקדמותו

האמת ש 4 שבועות אחרי לידה לא ממש בדקתי את העניינים, אבל בטווח הזמן הסביר הוא חזר להיות מה שהיה (לפחות הבעל טוען כך
) גם הלידה השניה לא גרמה לשינוי

nubi

New member
אני אחרי לידה

ראשונה ובהחלט יש התרחבות. לפני הלידה, יחסי מין היו בלתי אפשריים. נורא כאב לי, ובאיזשהו שלב זה הפך להיות משהו "שמוכרחים" לעשות. אחרי הלידה, (וחתכו אותי ותפרו אותי, וגם נורא סבלתי מהתפרים) יש בפירוש התרחבות וכבר לא כואב. אני באמת קצת חוששת שהלידה השניה תהרוס.

למעלה