הנשיא ביקש: יום אבל בארגנטינה לזכר בני משפחת ביבס

DANIAVNI

Well-known member
מנקודת מבט ישראלית יהודית - אני מאוד מרוצה ותודה לחבר חבייר.
מנקודת מבט של אזרח ארגנטינאי - למה זה צריך לעניין אותי ????

מנקודת מבט אישית שלי - למה צריך לכפות על אזרח ארגנטינאי להתאבל על חטופים ישראלים ???
למה זה צריך לעניין אותו ?
אני חושב שזה דווקא עשוי ליצור אנטגוניזם כלפינו .

evglev1

Well-known member
מנהל
מנקודת מבט ישראלית יהודית - אני מאוד מרוצה ותודה לחבר חבייר.
מנקודת מבט של אזרח ארגנטינאי - למה זה צריך לעניין אותי ????

מנקודת מבט אישית שלי - למה צריך לכפות על אזרח ארגנטינאי להתאבל על חטופים ישראלים ???
למה זה צריך לעניין אותו ?
אני חושב שזה דווקא עשוי ליצור אנטגוניזם כלפינו .
קודם כל אחד החטופים בעיסקה הקודמת הוא אזרח ארגנטינאי, כך שהשבעה באוקטובר כן נוגע לארגנטינה. שנית כל מדינה צריכה להזדעזע מכך שרצחו תינוק וילד בן 4 במיוחד כדי לזכור מה זה פלסטינים או בשפת הפוליטיקל קורקט מה זה חמאס.

certified.woke

Well-known member
קודם כל אחד החטופים בעיסקה הקודמת הוא אזרח ארגנטינאי, כך שהשבעה באוקטובר כן נוגע לארגנטינה. שנית כל מדינה צריכה להזדעזע מכך שרצחו תינוק וילד בן 4 במיוחד כדי לזכור מה זה פלסטינים או בשפת הפוליטיקל קורקט מה זה חמאס.
האינכם קוראים דבר מעבר לכותרת?
בידיעה גופא נטען כי הביבסים החזיקו גם באזרחות ארגנטינאית...מכאן שהאבל הלאומי שם יש לו על מה שיסמוך...

נערך לאחרונה ב:

DANIAVNI

Well-known member
שנית כל מדינה צריכה להזדעזע מכך שרצחו תינוק וילד בן 4 במיוחד כדי לזכור מה זה פלסטינים או בשפת הפוליטיקל קורקט מה זה חמאס.
זה לכאורה טיעון נכון
אבל תסכים איתי שקרו כל מיני אסונות בעולם
מתי ישראל הזדהתה איתם ?
למשל במקרה זה
טבח שנעשה בבני הטוטסי
וכשהשתלם ידענו גם להתעלם משואת העם הארמני ( שאימצנו בחום כשהיחסים עם תורכיה התקררו)

ויש עוד הרבה דוגמאות ( העסקים עם שלטון האפרטהייד בדר"אפ, אידי אמין דאדה הרוצח הקניבל קיבל אצלנו כנפי צניחה ועוד ועוד ועוד )
אז עם כל הכבוד
אתה לא מזדעזע ממה שקורה בעולם וגם העולם לא צריך להזדעזע ממך
אל תעצבן אותי:mad:

למעלה