הנשיא המדהים שלנו

John the Savage

New member

כמו שנאמר, הלך הזרזיר אצל העורב ...

meir12121

New member
באמת באמת מדהים... הנה דוגמא

הנה קטע קטן מן הספר שבעיני מסכם את הסיפור של טראמפ כנשיא. המקור לסיפור היא Katie Walsh ששימשה כ-deputy chief of staff בממשל טראמפ בימיו הראשונים ופרשה כעבור כמה חודשים.

During that first month, Walsh’s disbelief and even fear about what was happening in the White House moved her to think about quitting. Every day after that became a countdown toward the moment she knew she wouldn’t be able to take it anymore. To Walsh, the proud political pro, the chaos, the rivalries, and the president’s own lack of focus were simply incomprehensible. In early March, not long before she left, she confronted Kushner with a simple request. “Just give me the three things the president wants to focus on,” she demanded
"?What are the three priorities of this White House”
It was the most basic question imaginable — one that any qualified presidential candidate would have answered long before he took up residence at 1600 Pennsylvania Avenue. Six weeks into Trump’s
presidency, Kushner was wholly without an answer
“Yes,” he said to Walsh. “We should probably have that conversation”​

placid1

New member
מה שמדהים (אבל לא באמת מפתיע....) זה

שבתור שומר מצוות עאלק מוסרי ומקפיד על עשרת הדברות, אתה יכול לומר שהוא מדהים, חיובי ושאר סופרלטיבים. זה דבר אחד להחליט להצביע עבור מועמד למשרה פוליטית, גם אם הוא לא אידיאלי או שיש לו מגרעות ואתה מחליט לסתום את האף כי בעיניך הוא עדיף פוליטית על פני המעמד השני, אבל הצביעות פה היא כשהמעמד מסמל באורח חייו את כל מה שפסול בתורתך ואמונתך אבל זה בסדר כי במקרה זה מתאים לך. אתה לא יוצא דופן.... יש איזה פרשן דרומי, נדמה לי שהוא כומר או מטיף, ב CNN, שנשאל אחרי שנחשפה קלטת grab them by the pussy האם אין לו בעיה עם ההתנהגות של טראמפ שמנוגדת לכל מה שהנ״ל מטיף לו והוא אמר שבאמת לא נח לו עם זה אבל הוא מעדיף להתעלם.... כנראה טראמפ צדק, מעריציו השוטים יצביעו לו גם אם ירצח מישהו באמצע הרחוב.....

John the Savage

New member
עכשיו אני מבין

המורים הרוחניים שלך אלו מועצת הרבנים של השועל וחבריו. זה מסביר כמה דברים.

John the Savage

New member
זה עוד כלום, יש קטעים הרבה יותר גרועים

גם בספר הזה וגם בדיווחים אחרים שהתפרסמו. אבל אני מנחש שלכל הדיווחים האלו תהיה לחוזר חלילה וחבריו תשובה אחת צפויה: "פייק ניוז".

https://www.youtube.com/watch?v=3OX8JIBAId4

danakama10

New member
ומה דעתך לגבי ביל קלינטון? הילארי קלינטון?

הראשון אנס בוגדני ושקרן.
השניה חמדנית שקרנית והגנה על אנסים (לא רק בעלה, גם בעבודתה כעורכת דין).

אני חושבת שיהיה קשה מאוד למצוא בפוליטיקה מישהו זך וטהור. הרוב נוטים יותר לכיוון הח*א. אז מה נשאר? להצביע בעד מישהו שמבטיח ובשאיפה גם יקיים דברים שלפחות ברובם אתה מאמין.

meir12121

New member
הנשיא המדהים שלנו

התפרסמו פרטים מספר חדש בנושא טראמפ. אם להאמין למה שכתוב בספר אז טראמפ בכלל לא רצה להיות נשיא ולא התכוון להיבחר. הוא פשוט חשב שעצם הריצה תוסיף ל"מוניטין" שלו, הוא היה בשוק כשנבחר.

יש בספר עוד המון פרטים על דרך הניהול (או יותר נכון האין-ניהול) של אמריקה היום. לקרוא ולא להאמין... הנה:
[URL]http://nymag.com/daily/intelligencer/2018/01/michael-wolff-fire-and-fury-book-donald-trump.html[/URL]

placid1

New member
דעתי כדעתך. אבל בניגוד לתושב החוזר, גם אם

הייתי מצביעה לאחד מהם, לא הייתי מתארת אותם כ״מדהימים במובן החיובי״. אני באופן אישי, לו הייתי בעלת זכות הצבעה בארהב, לא הייתי יכולה להצביע להילארי וגם לא לטראמפ. שניהם פגומים באופן בסיסי ומהותי בעיני, מעבר למה שאני מוכנה לקבל מפוליטיקאי.

את צודקת, הבחירות האלה לא היו בחירות של 'מי יותר טוב'

אלא מי 'פחות גרוע'...

נקווה שאמריקה תשרוד את הכהונה הזאת ונראה איזה "הפתעות" מסדרים לנו לבחירות הבאות...

John the Savage

New member
כן, זו באמת הטקטיקה הרטורית השניה

במצבים בהם הטקטיקה הראשונה של לקרוא לכל מה שלא מתאים לך "פייק ניוז" לא עובדת, הטקטיקה השניה היא whataboutism.

הרבה רכילות חדשה, אבל הניתוח עצמו

ממחזר, ולדעתי גם לא משכנע. אותם דברים בדיוק נטענו כשהוא התחיל את המרוץ שלו למועמדות המפלגה הרפובליקנית, ואחריי שהוא זכה בה. אין פה שום חידוש, חוץ מהרכילות הנוספת.
זו גם טענה לא משכנעת לדעתי. אם הוא כל כך רצה להפסיד, למה ליצור את כל הקשרים עם הרוסים?
יותר סביר שהוא ראה את זה כ- win-win situation. אם הוא יפסיד, הוא "יזכה" בכל מה שהכתבה מתארת שיקרה כי הוא כביכול רצה להפסיד (ואז הוא היה מאשים את כל העולם ואחותו, כמו שהרכילות בכתבה מראה שהוא התחיל לעשות כבר במהלך הקמפיין), ואם הוא ינצח, אז כמובן הוא ווינר גדול.
כלומר, זה לא היה נראה לו כאסון גדול במיוחד אם הוא יפסיד. אבל מכאן ועד "רצה" או "תיכנן" להפסיד המרחק גדול.
וזה שהוא לא מתאים לתפקיד בטח לא חדש. ההתנהלות שלו כנשיא לא ממש מפתיעה, לאור ההתנהגות שלו לאורך עשרות שנים ובמהלך הקמפיין.

הוא ניצח רק בגלל מי שעמד מולו

הילארי לא יכלה להבחר... ולא רק בגלל שהיא אישה, אלא בגלל מכלול השרצים האחרים שהיא סוחבת בשק שלה... בניהם היהירות והניתוק מהעמך, שאלות לגבי האמינות שלה וכ"ו. טראמפ רץ לתוך הואקום הזה ולכן הוא ניצח... אני מאשימה בצורה חד משמעית את ה"בית שלי", הדמוקרטים, בכהונה האומללה הזאת... ומה שמדאיג אותי כל יום מחדש, זה שאני לא רואה שצומחת שום מנהיגות חילופית... עם כל יום שעובר אני חוששת יותר ויותר שהמטורף הזה יהיה נשיא שתי קדנציות, אם ארה"ב תשרוד ואם העולם ישרוד...

TrigATUSA

New member
רץ בדיוק פודקסט מצויין על פרשת ווטרגייט וניקסון

שאני שומע ב NPR
אחד המקבילות המרתקות היא כמה דומה הייתה ההכחשה של תומכיו המשבעים על NIXON - כולל הסדרה של "שקרים של המדיה העויינת", "אבל מה עם...." ו "כולם עושים את זה"
מסתבר שלא המציאו שום דבר חדש עם הסיפור הזה
מומלץ בחום.....
&nbsp
http://www.slate.com/articles/slate_plus/watergate.html

John the Savage

New member
אלא שמתברר שמה שכתוב בספר ממש לא נכון

הנשיא שלנו הוא אדם מאד יציב, ומאד, כאילו, ממש חכם. גאון אפילו. קראתי את זה ממקור מאד מוסמך בטוויטר.

"Actually, throughout my life, my two greatest assets have been mental stability and being, like, really smart ... I think that would qualify as not smart, but genius....and a very stable genius at that!"

למעלה