הנשיא צ'אווס והצהובן ידיעות אחרונות

הנשיא צ'אווס והצהובן ידיעות אחרונות

צ'אווס והצהובונים בישראל. מועד הבחירות בוונצואלה מתקרב וככל שהו א מתקרב כך גדלה התעמולה הארסית של תומכי האוליגרכיה ושליטי ארצות הברית כנגד הנשיא הנבחר על ידי המוני העם בוונצואלה. אתמול כתב ידידי דקל אבשלום בקומונה השמאל בעבודה:. במקרה יצא לי להיתקל היום במוסף לשבת האחרון של הצהובון המטונף ידיעות אחרונות וגיליתי שהפעם הוא הגדיל לעשות בכתבת הסתה תעמולתית במיוחד נגד נשיא ונצואלה. מדוע אני מוצא לנכון לדבר על זה? מכיוון שהכתבה הזאת מראה על עליית מדרגה ברורה בתקשורת הישראלית לכיוון עיתוני התעמולה השייכים למשטרים אפלים ביותר. הכתבה מספרת לנו שצ'אווס הוא דיקטטור קפריזי וחמור מכל - אנטישמי. אולם לצערה הרב של מחברת הכתבה, היא לא הצליחה לדלות ולו פרור אחד של ראיה לכך שצ'אווס אנטישמי, אלא רק ביקורת לגיטימית ביותר שלו נגד מדיניותה של ישראל כלפי הפלסטינים וכלפי המלחמה בלבנון (מה אנחנו למדים מכך? שכדי לתמוך בעם היהודי יש לטבוח X ערבים לפני ארוחת הבוקר?) בצר לה, הכתבת צילמה מספר כתובות גרפיטי אנטישמיות, כפי שניתן בוודאי למצוא במדינות רבות, כולל הידידותיות ביותר לישראל. לבסוף, כדי לתמוך בנסיון המיואש להדביק אנטישמיות לנשיא, פנתה הכתבת הנואשת אל הקהילה היהודית בונצואלה, שאכן סיפקה לה את הסחורה. קהילה זו מספרת על פחד רב ושמאז היטלר לא היתה קהילה יהודית כה מאויימת. אולם כשקראתי את הכתבה, לא מצאתי אף ציטטה מצ'אווס שמאששת את החרדות הללו. הקהילה היהודית, במקום לתמוך במשטר החדש, מעדיפה שלא להסתכסך עם הבורגנות המקומית, העין הבוחנת של ארה"ב ובטח שלא עם ישראל. זה מעלה שאלה מאד מעניינת: מדוע קהילות יהודיות בכל רחבי העולם, לא מגנות את מדיניותה הנוכחית של ישראל, למרות שמדיניות זו כשלעצמה גורמת לאנטישמיות נראה לי שכמו בהרבה מדינות בהן הוקמו וועדים להגנת התהליך המהפכני בוונצואלה, הגיע גם הזמן לעשות זאת בארץ

אנטוליו

New member
זה ידוע שכל ביקורת על היהדות או

על ישראל מיד מתורגמת אצל הפרנואידים היהודיים לאנטישמיות. כתבתי על כך חיבור מיוחד.

למעלה