הנשים הי יפות שיש 4 ה

סוכריה16

New member
מכל הארבעה שלך אני הכי אוהבת

את שרה מלדונדו שפםשוט אין עלייה ולא יהיה.. אחרייה סלסטה- האי כזו שלמותתתתתתתתתת! אין ..., ודולסה שלישית.

LemonLimeLilach

New member
סלסטה באמת שלמות על

היא מהממתתתתת ואני חולה על איך שהיא משחקת.. היא גם שיחקה אותה בגדול! התחילה בקטנטנות ולא נתקעה בסדרות של כריס מורנה, הלכה הלאה, ועשתה את רסיסטירה

o o r r e e n n

New member
כולם יפות אבל לדולסה וללו יש את

לדולסה וללו הגוףף הכי יפה גוףף מושלם גם חזה יפה ובטן יפה ורגליים והפניםםםם שלא נדבר ונכון שרה וסלסטה מדהימות אני חושב שהם הנשים הכי יפות בטלנובלות

סוכריה16

New member
יפה אמרת.

לשרה אין גוף.. אבל יש לה פנים שחבל על הזמן! ואין.. כולם כל החברות שלי אומרות שהיא הכי יפה! בשבילי היא פשוט הכי יפה שיש.. וגם אנהי! כי הן צנועות! וסלסטה -- חח אין לה גוף!?!? יש לה מהמם ופנים של בובה!

o o r r e e n n

New member
לא אמרתי שאין לה גוףף כי יש לה אבל

מבין ה4 לדולסה וללו יש את הגוף הכי יפה

סוכריה16

New member
כן צודק. ילדולסה ולו יש גוף

מדהים אבל לו רזה מידי- אז של דולסה עדיף.. היא מהממת..

LemonLimeLilach

New member
גם אני חושבת

באמת לו רזה מדי, כשהיא מצטלמת בביקיני רואים את כל העצמות יאק ברבלדה כשדולסה הייתה בביקיני היא נראתה מדהים!

סוכריה16

New member
שרה הכי יפהההההה../images/Emo9.gif

חוץ מזה סלסטה ודולסה יותר מיודחות אבל שרה שמה את כולם.. אקזוטית ומדהימה! יש לה יופי משגעעעעע! מיש מצב אני מתה עלייה!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif אני הכי אוהבת ת'יופי של דולסה!

ואחריה שרה
שתיהן כאלה מדהימותתתתתתתתת וברור שגם לו וסלסטה יפות.. אבל דולסה ושרה הרבה יותר מיוחדות, פשוט מושלמות!!

סוכריה16

New member
בפנים!??! יותר משרה וסלסטה סיד?!

יותר מלואיסנה כן! והגוף שלה עולה על של שרה נכון. ואולי גם על של סלסטה. שלשותן מדהימות במיוחד. אבל.. שרה .. אוף! דיי אני נזכרת בה ובא לי לחזור לראות אותה בטלווזיה.. כמה יופי יש בה
ואני לא מדברת רק על החיצוני אלא על איך שהיא בראיונות היא אדם צנוע כ"כ.. וכזה .. היא לא צריכהההההההההה

legalyblond

New member
סלסטה ממש בובההה

היא כל כך יפה והיא פשוטה כזאת אני הכי אוהבת יופי כזה.. שרה יש לה פנים יפות אבל אין לה גוף לוליי גם מהממת לדעתיי וכמובן דולסה גם יפה

00rr

New member
דולסה ולואיסנה הכי יפות מושלמות

גם שרה וסלסטה אבל דולסה ולו הכי

legalyblond

New member
נ"ש - תמונה חדשה של מיה ומיגל

אני לא ראיתי אותה ..אבל היא קטנה

למעלה