הנשים (כן כפרה, נקבות) בחיי ויש לי ארבעה כאלה ..
ז ז י ק ו New member 16/1/03 #2 הראשונה שתחיה...........גו´ליה היא כבר לא ממש שמה עלי, מאז שהיא חושבת שהיא אישה יפה
ז ז י ק ו New member 16/1/03 #4 השלישית שתחיה.............פארקי 7 שנים היא היחידה שאיתי והיא נקבה אמיתית
ז ז י ק ו New member 16/1/03 #5 הרביעית שתיחיה.............עמנואל וכל מילה מיותרת ! (כן הובה, אני רואה שאתה מזיל ריר, אז תתפוצץ כי הוא שלי)
הרביעית שתיחיה.............עמנואל וכל מילה מיותרת ! (כן הובה, אני רואה שאתה מזיל ריר, אז תתפוצץ כי הוא שלי)
H Hoova2x New member 17/1/03 #12 אני בכלל לא מזיל ריר ../images/Emo94.gif ../images/Emo2.gif עמנואל כבר יודע מי הטוב בינינו... בכבוד אחותי - תמותי את!
אני בכלל לא מזיל ריר ../images/Emo94.gif ../images/Emo2.gif עמנואל כבר יודע מי הטוב בינינו... בכבוד אחותי - תמותי את!
A aya_bsf New member 16/1/03 #8 טוב.........אבל אל תעשה טובה.... כי אני ממש לא אוהבת טובות......... נשיקות.....
A aya_bsf New member 18/1/03 #13 אינית....אני לא לסבית......./images/Emo68.gif ממש מצטערת לאכזב אתכן הבנות......אבל אני ממש לא לסבית.... חולה על גברים......רצוי דובונים......
אינית....אני לא לסבית......./images/Emo68.gif ממש מצטערת לאכזב אתכן הבנות......אבל אני ממש לא לסבית.... חולה על גברים......רצוי דובונים......