הנשירה הפסיקה!!!!

iditush11

New member
הנשירה הפסיקה!!!!

אני בעצמי בשוק מכך, לפני שבועיים המצב היה חמור נורא והנשירה הייתה בעיצומה. הלכתי שוב פעם לרופא משפחה שלי וקיבלתי ממנו הפנייה לרופא אלרגיות שעשה לי טסטים ומסתבר שהייתה לי אלרגיה חריפה לחומרי הניקוי והדטרגנטים שיש בשמפו שהשתמשתי בו, ומאז שהפסקתי להשתמש בשמפו ההוא ועברתי לשמפו רפואי ובמקביל לקחת ויטמינים, הנשירה פשוט םסקה וכיום השיער שלי חזר למצב נורמלי, לא נושר ובריא ביותר. ולחשוב שהייתי בלחץ הסטרי מכך, מה גם כל הטיפולים הביתיים שעשיתי, שטיפות רוזמרין ומסכות מיונז רק שיפרו את המצב יותר וכיום השיער שלי מבריק ורך יותר ממה שהיה אי פעם. מסתבר שכל הכימיקלים ששפכתי על הראש שלי - מסכות לשיער, צביעות והבהרות רק גרמו לנזק גדול יותר, הפסקתי להשתמש בכל הקרמים למיניהם והמסכות ועברתי לדברים ביתיים ואין מה לומר השיער שלי פשוט הבריא. איזה כיף...

../images/Emo45.gif

אחרי ההריון הראשון שלי השיער התחיל לנשור. זו תופעה שכיחה אבל מה עושים??? ומי שנתנה לי את הטיפ הכי טוב היתה הספרית שלי שאמרה "תפסיקי לחפוף/להרטיב את השיער הרבה,תפסיקי לשים קונדישינר ומסיכות, תפסיקי להבריש את השיער הרבה..." וזה עבד. |בלונדה|

iditush11

New member
תודה מותק!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

זה באמת מה שאני הולכת לעשות כרגע - לתת מנוחה לשיער שלי. האמת שאני חושבת שהנשירה הזאתי נבעה בגלל שלפני חודשיים עשיתי הבהרה שוב פעם וכנראה השיער שלי קיבל טראומה מכך והתחילה נשירה כזאתי מסיבית. החלטתי שכרגע בכל אופן אני אתן מנוחה לשיער שלי בכל המובנים - בלי חפיפות יתר על המידה, למעט בקרמים ומסיכות כמה שאפשר ולהמנע מצביעות והבהרות, השיער שלי פשוט נשבר לגמריי מכל הבלונד שעשיתי, בצירוף לזה גם אלרגיה "חביבה" עשה את הנזק שלו והשיער שלי הגיב בהתאם. רק המזל שלי שתפסתי את זה בזמן ומנעתי נזקים גדולים יותר ולא הייתי צריכה למזלי להסתפר. שוב פעם תודה, את מאוד מעודדת ותומכת. עידיתוש

The Cat Woman

New member
ברור שזה עבד

המים מחלישים את השיער. כמה טיפים שקראתי: א. לא להבריש את השיער, אלא לסרק... כלומר- להשתמש במסרק (הדק) ולא במברשת כי השיניים שלה שוברות את השיער! מסרק עושה עבודה טובה יותר וגם לא הורס את השיער. ב. קונדישינר לא כ"כ קריטי. מה נותן לי את הזכות להגיד שאפשר להסתדר בגללו? יש לי שיער מתולתל לחלוטין, פשוט תלתלים על-גבי תלתלים. אם אני לא משתמשת במרכך ואין לי קשרים כ"כ חמורים, אין סיבה שרוב נפשות ישראל לא יסתדרו כך גם. ג. להמעיט בצביעת השיער ובחימצונו כי זה גורם לשבירת השערה והיחלשותה. מה גם שהצבע הטבעי יותר יפה תמיד! אני אישית לא צבעתי מעולם את השיער. ד. אם כבר מסיכות וטיפולים לשיער- אז פעם בשבוע, לא יותר! ומסכות טבעיות, בלי חומרי חימצון או חומרים מאוד לא טבעיים אחרים. בטווח הקרוב זה אולי מעניק חיים וברק לשיער, אבל לטווח הרחוק זה רק גורם נזק. ה. להסתפר פעם בחודש-חודשיים. לא חייב לשנות תספורת, אלא ללכת לספר קבוע שיספר את הקצוות. כך ניתן לשמור שלא יהיו קצוות מפוצלים.

The Cat Woman

New member
בנוסף...

לא לייבש את השיער באמצעות סחיטה ואח"כ גלגול במגבת! יש להוריד מים עודפים, אך לא לסחוט ע"י סיבובו של השיער. ייבוש- ע"י דפיוזר או פן בעצמת חום נמוכה (כמעט אויר קר) אם אין אף אחד מהנ"ל- ייבוש במגבת, אבל שוב- ייבוש, לא סחיטה! מים חמים רעים לשיער- שטיפת השיער במים קרים לאחר המקלחת תסגור את כל הקצוות ותמנע מהשיער מלהשבר ולהיסדק.

מורגי

New member
מה זאת אומרת דברים ביתיים?

בחפיפה עצמה או בתור מסכות וחיזוקים? ואיזה דברים?

iditush11

New member
כתבתי דברים ביתיים התכוונתי למסכות

וחיזוקים, לדוגמא בשבועיים האחרונים עשיתי לעצמי מנהג לאחר כל חפיפה לרחוץ את השיער עם חליטת רוזמרין, ומסכה פעם בשלושה - ארבע ימים של מיונז, וביצה ושמן שומשום, מסתבר שזה עזר. ולחשוב שאני פעם הייתי חסידה גדולה של מוצרים לשיער אך ורק של חברות הכי יוקרתיות שיש, בכלל אני פריקית של טיפוח ואני משתמשת במוצרים של חברות יוקרתיות בלבד, התפלאתי לגלות שדווקא במקרר הביתי שלנו יש מוצרים שלא פחות טובים לטיפול בשיער ואפילו מה אני אגיד יותר טובים?! השתמשתי בשני סוגים של שמפו הראשון הוא רפואי של חברה צרפתית בשם פיטו, שמפו של גינסנג מיועד לנשירה והשני שמפו של רוטס בניחוח רוזמרין שהוא גם טוב נגד נשירה והוא היה יותר בשביל הריח הטוב כי השמפו הראשון פשוט מסריח.

למעלה