הנשכחים - ביקורת.

Spiritfall

New member
הנשכחים - ביקורת.

סוף סוף יצא לי לראות אתמול "הנשכחים" אחרי המון המלצות של אנשים. אז מה אפשר להגיד עליו? מעולה. באמת. האווירה, הצילום, המתח והעלילה פשוט סוחפים את הצופה לתוך הסרט. [אפילו יש טיפה של רגש] למי שלא יודע, מסופר על אישה שיום אחד נעלמו כל הדברים והזכרונות מבנה שמת כאילו הוא לא היה קיים. אנשים מסבירים לה שהיא חולת נפש ושהיא הוזה דברים ושבעצם אף פעם לא היה לה בן.. והיא בעצם כל הסרט מנסה להראות שזה לא נכון. אם חושבים על רעיון הפואנטה הוא נשמע קצת מטומטם, אבל רוב הסרט מתרכז במשהו אחר ובגלל שהוא עשוי טוב - אז כל הסרט טוב. ממולץ ביותר
חבל שהוא כבר לא בקולנוע.

niranbd

New member
אכן סרט פיצוצי

גם אני המלצתי עליו פה לא מזמן, אחד הסרטים היותר מגניבים שראיתי.

עופר ש1

New member
סרט על הפנים

ממש, אבל ממש התאכזבתי ממנו. ההתחלה היתה מעניינת, אבל אח"כ זה הופך למין סוג של פרק בתיקים באפלה(ועוד פרק דיי גרוע) טוב לשמוע שמשהו נהנה ממנו

Scarlet Witch13

New member
אני די מסכימה.

הקונספט של הסרט נשמע לי מאוד מעניין, ובאמת ההתחלה מרתקת... אבל-
ספוילרים לסרט!!! ברגע שהתחילו כל הקטע עם החייזרים זה פשוט נהיה מגוחך! הייתי בטוחה שזה יהיה משהו יותר רציני, עמוק ומסובך. אבל חייזרים?!
?! זה היה לא צפוי ומאכזב לדעתי.
אבל הקונספט עדיין טוב.

Spiritfall

New member
צודקת +../images/Emo58.gif

הקטע עם החייזרים בהחלט אכזב. אבל הרעיון הכללי מגניב. זה נראה כאילו לבמאי ולתסריטאי היה רעיון מעולה שפשוט התפקשקש באמצע.

חייזרים?!

אני בכלל לא הבנתי מזה ההתחלה היתה באמת מרגשת ההמשך היה סתם חרא, חשבתי שכבר כזאת התחחלה יעשו איזו תפנית מפתיעה ואז פתאום חייזרים, ספויילר- גם הסוף התאכזבתי כאשר גילתה שבנה חיי והוא חזר עליהה עדיין לא הבנתי תפואנטה של הסרט.. מה החייזרים עשו ניסויים על בני אדם והצבא שיתף איתם פעולה?? מאכזב

Spiritfall

New member
לא ממש ../images/Emo58.gif

החייזרים עשו ניסוי על בני אדם עד כמה הקשר בין אם לילד שלה חזק. וכדי להראות עד כמה הוא חזק לקחו גם השוואה עם אבא וילדה. ההוא עם הילדה? שכח אותה. אבל האם לא שכחה את בנה ככה שהקשר של אמא ובנה הוא מאוד חזק. וזה מה שניסו להראות פה. בדיוק כמו שאמרתי - רעיון מעולה שהתפקשש בסוף.

Scarlet Witch13

New member
זה נראה כאילו למישהו היה רעיון

מעולה לסרט, אבל הוא פשוט לא ידע איך לסיים אותו אז הוא פנה למוצא הכי קל. :-\

למעלה