הנשכחים - ראיתי פירסומת לסרט החדש הזה נראה לי יפה כמה זמן אחרי שהוא יוצא לקולנוע הוא יגיע לדיוידי?
פ פרידלרון New member 12/10/04 #1 הנשכחים - ראיתי פירסומת לסרט החדש הזה נראה לי יפה כמה זמן אחרי שהוא יוצא לקולנוע הוא יגיע לדיוידי?
U uriya1 New member 13/10/04 #3 "הנשכחים"?../images/Emo36.gif יש סיכוי שאתה מתכוון לthe forgotten? כי בתרגום לעברית זה "הנשכח". הסרט אמור להגיע לארץ בקרוב מאוד, עפ"י מה שידוע לי. אוריה
"הנשכחים"?../images/Emo36.gif יש סיכוי שאתה מתכוון לthe forgotten? כי בתרגום לעברית זה "הנשכח". הסרט אמור להגיע לארץ בקרוב מאוד, עפ"י מה שידוע לי. אוריה
U uriya1 New member 15/10/04 #4 ברגע זה ראיתי פרסומת בעיתון../images/Emo36.gif לסרט הזה. אתה צודק, בעברית תירגמו את זה ל"הנשכחים" ולא ל"הנשכח". מוזר.. אבל בעצם, ישנם תירגומים של שמות סרטים גרועים הרבה יותר! זה עוד יחסית בסדר.. שבת שלום
ברגע זה ראיתי פרסומת בעיתון../images/Emo36.gif לסרט הזה. אתה צודק, בעברית תירגמו את זה ל"הנשכחים" ולא ל"הנשכח". מוזר.. אבל בעצם, ישנם תירגומים של שמות סרטים גרועים הרבה יותר! זה עוד יחסית בסדר.. שבת שלום