הנשכחים!

niranbd

New member
הנשכחים!

יוווווו עכשיו ראיתי את "הנשכחים"-זה פשוט סרט מדהים!!! הוא בנוי בצורה כל כך יפה וואווו הוא ממש סרט מושלם אני לא מאמין זה אחד הסרטים היפים ביותר שראיתי בחיים שלי!!!! מי שרוצה לראות-חובה פשוט חובה סרט מדהים!!!!

NiKi†a

New member
וואלה? ../images/Emo9.gif

רק בגללך אני אראה עכשיו. כי ממש התאכזבתי מהתגובות בפורום.

nati 911

New member
זה סרט ממש יפה....

ראיתי אותו לא מזמן וממש אהבתי. ממליצה לך לראות אותו :)

niranbd

New member
אהם... אהם... אהם...

כמה סרטי אימה כבר כן שווים צפייה בקולנוע?!!?!?

ליעדון

New member
...םהא...םהא....םהא

רובם. פחד נגיע לדרגה מקסימלית כשאתה ישוב במקום חשוך (ללא אופציה שפתאום יידלקו האורות), עם מערכת סאונד קולנועית וכו' וכו'.

Winston Red

New member
צודק....

הלכתי לראות גותיקה בקולנוע....וזה נראה סרט ממש יפה אפילו פחדתי קצת.... אחרי זה ראיתי את זה במחשב...וזה היה מעפן!

avshalomariel

New member
בעע...

המוזיקה מתישה, הליהוק גרוע, וגם פחות מדי קטעי מתח טהור...

Hangman Jury 87

New member
סרט חזק ראיתי אותו

אבל יש שם כמה קטעים לא מובנים היה איזה קטע שאיזו אישה התקרבה אל השחקנית ועפה אל השמיים, הבנתם את הקטע הזה?! בכל מקרה סרט חזק וטוב

niranbd

New member
מה לא ברור?!../images/Emo58.gif

היו חייזרים כאלה או מה שזה לא יהיה שגרמו לאנשים לא לזכור, זה היה הניסוי, הם חטפו אנשים והעלימו כל זכר מהם. כמו שהם העלימו את הבן של טלי הזאת הם גם העיפו את השוטרת והעלימו אותה, clear?

Spiritfall

New member
קראתי עליו.

ניסיתי להוריד אבל היתה בעיה.. אני אראה מתישהו.

niranbd

New member
בזה אתה צודק../images/Emo58.gif

אהבתי שלסרט יש סוף, אם היה משהו אידיוטי ולא ברור כמו בסרטי אימה אחרים *בלי להזכיר שמות* והייתי צריך לנחש את הסוף הייתי שובר את הטלוויזיה... אבל שחייזרים עשו בטלי הזאת ניסוי זה סוף?!!?!?

chaos567

New member
חחח זה סוף גרוע?

ראיתי את הסרט ממקור לא חוקי במיוחד (סליחה מנהלים) ולאחר שהסרט נגמר יש קטעים שהושמטו. היה שם סוף אחר לסרט, ממליץ לראות רק כדי להעריך את הסוף הנוכחי, שביחס לסוף האחר, הוא אחלה סוף חח \אבל הכל עניין יחסי
לדעתי, למרות הביקורות השליליות, הסרט נחמד, מעורר מחשבה, מתחיל מאוד טוב אבל עלול לאכזב אנשים שלא מתחברים למדע בדיוני וחייזרים
סוף די מאכזב אין ספק

odysee

New member
גם אני ראיתי את הסוף השני

ומזללללל שלא עשו אותו בסרט כי לא מספיק שהסרט לא הכי.... עוד עם הסוף הזה הוא היה הופך אותו לגרוע ביותרררר

למעלה