הנשף

havlaz

New member
הנשף ../images/Emo172.gif

הדיון הקודם כבר לא קופץ.. "ידיעות אילת", בלא פחות מכתבת שער ודאבל פותח, באותה סגנון כתבה כמו לפני שבועיים בערב ערב - הנשף האילתי גורם לבנות אילת לבזבז מאות אלפי שקלים. אני מתחמם שאני רואה את הכתבות האלה. איך אמא בוכה שהיא שולחת את הבת שלה למעצב שיער ואז מתלוננת שהאירוע עולה 50 שקל ושהיו רק שתיה וחטיפים? קודם כל היא מתלוננת שהאירוע עולה סכום מוגזם של 50 שקל, שזה בקושי הפן שהילדה עשתה ואז מצפה שב-50 יקבלו ארוחת גורמה? אני משתגע לפעמים מכפיות הטובה של אנשים בעיר. עד שיש אירוע (שאולי לא היה מאורגן כמו שצריך), אבל להתלונן? אף אחד לא אמר לאף אחת לקנות שמלה ב-1500 שקל. בגלל שהבנות של היום אוהבות לבזבז כסף, זו צריכה להיות אשמת אנשי ההפקה שצריכים לבטל אירוע, כי הילדים של היום מפריזים? מזל לנו שאין לנו את מסיבות הסיום של ת"א.. נראה את האמאות בוכות אחרי ההוצאות שהולכות שם. מה שכן, הנשף באמת לא היה כזה מאורגן ובחירת מלך ומלכת באמת היתה כל כך זנותית כמו שמתואר בכתבה? הנוכחים בנשף מוזמנים לדווח.

Liraz 6q

New member
היא הייתה הרבה יותר זנותית

ממה שמתואר בכתבה.. לא היו שום קריטריונים לבחירה פשוט תלך על המסלול תחייך ותדאג שימחאו לך כפיים ההודעה של הזוכים הייתה פשוט טיפשית.. פחות מחצי דקה וסיימו עם כל הסיפור וחוץ מזה.. שהזכייה הייתה מכורה.. לדעתי. היו שם בנות עם שמלות מהההההממות שבמקרה התופרת לא הייתה אחת השופטות שקיבלה עליה 1300 שקל!!! בקיצור 6 בבוקר:] תנו לישון!

למעלה