הנשק השקט של אחמד

rami052

New member
הנשק השקט של אחמד../images/Emo150.gif

היום יש כבר 3 מליון פלסטינים !!! כל פלסטינית משריצה בממוצע 10 מחבלים בעוד שנשים יהודיות יולדות בממוצע 3-2 . כלומר, עוד 10 שנים הם עוברים אותנו! אותו כנ"ל לגבי ערביות ישראל שקצב הילודה שלהם הוא פי 3 מילודת היהודיות דהיינו בעוד כ 25 שנה יהיה רוב ערבי במדינה, מה שאומר שבבחירות יבחר ערבי!!! תדמיינו לכם את אחמד טיבי ראש הממשלה !!! ומה הממשלה עושה כדי לעודד את הילודה ? כלום !!! למזלינו יש את החרדים שעושים גם הרבה ילדים ורק בזכותם המצב מתאזן ותחשבו על זה...

Gevakumon

New member
נכון, אבל אתה לא מחדש שום דבר

זה ידוע שעוד 25 שנה יהיה רוב ערבי במדינה...השאלה מה לעשות בקשר לזה (לא אמרתי נגד זה), לי אין תשובה

Bassman

New member
יהרגו אותי על זה אבל....

אני מעדיף ערבים על חרדים

hsotrt

New member
אוליי לא...

אם כבר ערבים אז רק ערבי ישראל...אני מכיר מלאן ערבים נחמדים... אבל חרדים????? אאארררררר...לצלוב, לשרוף ולהגיש חם על מגש עופרת...

מימי

New member
אז מה,

זה רע לשנוא ערבים אבל מעולה לשנוא/לצלוב/לשרוף חרדים? כולנו בני אדם, לא? או שאולי טעיתי.

Bassman

New member
אני לא שונא אף פעם,

רק מתעב קלות:) על החרדים אני יותר מרחם משונא...

Gevakumon

New member
ואני

אני לא שונא חרדים ולא שונא ערבים, ובוא נגיד שלפי הדעות הפוליטיות שלי היו כועסים עליי יותר אם הייתי אומר שאני שונא ערבים אבל למרות שדעותיי הן כמו שהבהרתי למעלה, אני חושב שעדיף לשנוא את האוייב מהחבר, ולא משנה איך תגדירו את זה, החרדים לא רוצים להרוג אותכם ולמרות שרוב הערבים לא רוצים גם, הרוב הערבי (בעולם) כן...(ויש להם סיבה טובה) אז זו דעתי

למעלה