הנשרים פשטו עם שחר

shian

New member
הנשרים פשטו עם שחר ../images/Emo45.gif

יום נקיון עירוני שמתבצע ע"י תלמידי בתי הספר היסודיים ועובדי עיריית רעננה. כל הכבוד לעובדי עיריית רעננה, כבר ראיתי אותם הבוקר במקומות שונים עם אפודים זוהרים ושקיות זבל במקומות שונים בעיר. יותר חשוב בעיני מכל שיעור בבית ספר וגם יותר מכל שירות שניתן בעירייה!!

shian

New member
מחכים לחוויות של עובדי העירייה ../images/Emo13.gif

בכל מקרה קיבלתם נקודות על המבצע

ואיפה אנחנו הינו כשעובדי העירייה ניקו!?

תחשבו על זה.... למה שעובדי עירייה שזה לא תפקידם ינקו אחרנו!? למה פקידה במיסים צריכה לצאת ולנקות את הזבל שאנחנו! התושבים זרקנו!? חומר למחשבה.

אני מסכימה איתך ../images/Emo45.gif

שאפו לעובדי העיריה ולהנהגתה על המבצע של הדוגמא האישית הזה
כשאמרתי פעם למישהו שהתלונן (עוד כשהיינו בווינט) - שיצא עם מטאטא וינקה את הרחבה שליד הבית שלו, הוא כמעט אכל אותי בלי מלח.... ובכן - אני מרימה לא פעם לכלוך שאין לי כל שייכות אליו ברחוב, סוגרת פחים ומתקשרת 107 כשהלכלוך "גדול עלי". וראוי שכולנו נהיה יותר מודעים, נלכלך פחות, נרים וננקה יותר.

אנחנו שוב חוזרים על המנטרה שיעשו עבורנו

אני מסכים מאד עם רוסנה. אנשים בארץ לא לוקחים אחריות, לא לוקחים מטאטא ביד, לא אוספים אחרי כלביהם. אבל יודעים לצרוח מפה ועד הודעה חדשה. מוקד, מוקד, הצילו! מלוכלך. מי מלכלך? המוקד, עובדי העירייה או אנחנו. למי קשה לנקות רק! בחזית ביתו. מה יקרה עם כל אחד מאיתנו שגר בבית פרטי ברחוב השחר או שיכון אשר יצא עם מטאטא ויטאטא רק! את חזית ביתו מה יקרה! מה יקרה אם נרים את האשפה שנשפחת מפחי האשפה שלנו! רק בגלל שלא קשררנו את השקיות או אין לנו מספיק פחים בבית המשותף או הפרטי ואנחנו זורקים מעל והכל מתפזר. אני רואה את רחוב השחר בימים של פינוי הפחים.הפחים שלנו מפוצצים וקטנים ואנחנו מניחים את העיתונים למעלה, רוח קלילה אחת והעיתונים מפוזרים בכביש. אנחנו מתקמצנים לקנות פחים גדולים יותר שיתאימו לכמות הזבל שאנחנו מוציאים. חברים יקרים, בואו נהייה אחראים, בואו נהייה שותפים, בואו לא נטיל הכל על אנשים אחרים ועל המוקד.

למעלה