הנתקות

bwhiteorange

New member
הנתקות

ההנתקות הייתה טעות. ואני אומר את זה לא בגלל שאחר כך קיבלנו בראש מחבורה של ברברים, שמצליחים להוריד לנו טנק, להרוג 2 חיילים ולחטוף עוד אחד, שהסיכוי שיחזור, ובואו נהיה כנים, לא באמת שואף לאחוז תלת ספרתי. והם מצליחים לעשות את זה. זה לא נקלט! יחזקו אותי רבים וטובים באומרי שמייד ברגע שנתקבלה הידיעה, היה אמור להתחיל אחד המצורים הקשים בתולדות האנושות על עזה, תוך חטיפות וחיסולים יומיים של פעילי חמאס "אוהבי אדם וחברו", וזאת בליווי מתמיד של הריסת בתים שיטתית- החל מהבית הראשון מהגבול, שידע כל עזתי שביתו- המשמש בכל יום לאפיית עוגיות למען עניי העולם, בכל יום יכול להפוך לתל אבנים שלא יבייש את חלוקי הנחל שנחשפים בכל יום מהשלולית הצפונית שלנו. ואז, גלעד שלנו, שהפך בינתיים על לא עול בכפו ליקיר האומה, לא יהיה יותר "נכס" לשכנינו- אלא עצם של קרפיון שלמרות שראית אותה, אתה עדיין אוכל את הממולא. אתם חושבים שאני מדבר מתוך זעם? שטויות. אני אדם רגוע יותר מדוב קואלה אוסטרלי. זעם זאת לא המילה כאן, תיסכול? חוסר אונים? יכול להיות. אבל זה אני, וחבריי לא מכנים אותי "נועם" וראשי המדינה לא מכנים אותי "מר שליט". אה כן, לפני קיץ 2006 גם לי באוטו היה סרט כחול-לבן. וגם אני וחיילי היינו בנווה דקלים, כיסופים ובשלל יישובי החוף הדרומי, אבל לא באמת להגנה- התפקיד המקורי שבעטיו נחתם שמי על טופס הארכת שירות בשנה, תוך הצמדת 2 ברזלי מתכת ששרדו מתקפת גנבי מתכות מאסיבית לכתפיי, אבל זה לא משנה. אתה חייל? אתה מבצע פקודות! זאת פקודה בלתי חוקית בעליל? ממש לא. זאת פקודה שבאה מקברניטי המדינה, שאני, אתם והדודה מבנימינה בחרנו. האם היה זה הרוע במיעוטו בבחירות הללו? זה כי את הטובים לקחו לנו אלו שהיום יושבים בכלא, עם מחשב, כורסה, אינטרנט, ואפילו ילד קטן עליו השלום. אז אתה מגיע, ושהחיילים יסדרו את הציוד, ופה זה היישוב הזה ובציר הזה אף אחד בלי אישור לא עובר, ותכיר: זה מר מחסום, שזה לא חדש לך, כי כבר העברת אלף תעודות ירוקות וכתומות לארץ, לקבל טיפול רפואי, לבקר קרובים, לעשות עסקים ומה לא. ובאות חבורה של נבלות: "והוא לא עשה לך כלום, תכניס אותו", "למה אתם כאלה רשעים?", "הוא בסה"כ מסכן תראה!!- הייתי מתביישת בך אם היית הבן שלי!" ואת זה היא אמרה אחרי שהיא מעדה, ומרוב כעס אתה לא עושה את הדבר הבסיסי שלמדת בבית- לעזור. "אם היית אמא שלי" אני אומר בקול סמכותי, "הייתי מתבייש בך אפילו יותר!", ואני רואה אותה קמה לבד, ומתקשרת למח"ט לומר לו איך חייליו מתנהגים בשדה הקרב. נבלה. "אתה נאצי!! נאצי!!!" היא צועקת לי, "אחר-כך תגידו שבסך הכל מילאתם אחר פקודות!! נאצים!!" אני בוהה בה, וחוזר 5 שנים אחורה, לסצינה שבה אני, תלמיד יהודי-ישראלי, ןתסלחו לי על השפה, עומד באושוויץ פאקינג בירקנאו, שר את ההימנון, בקול, עם עוד 160 חברים לספסל פלוס מלווים, ומניף את דגל ישראל, ציצית ומגן דוד בסה"כ, במקום שבו לפני 60 שנה על דבר כזה חלמו תושבי המקום רק בהקיץ של ההקיץ שלהם, שלא זכו לראות אגב, והכונפה הזאת קוראית לי נאצי.. ימין? שמאל? מבולבלים? גם אני. אז מה היה לנו:3 סצינות, 2 אמהות משני הצדדים שמהן ספגת, ואחת, מדינה- דגל, המנון, צבא, שהנפת, ששרת, ושירקת דם בשבילו, או בשבילה, או בשבילכם? אבל זה בסה"כ אני.. אזרח, תלמיד, חייל, משלם מיסים הגון.. קטע מספרי שיצא לאור בקרוב (אני מקווה..) א.מ"ב לתגובות: [email protected] אנא הפיצו, הגיבו, והעלו רעיונות.. יום נעים!!

למעלה