הסאגה נמשכת...

הסאגה נמשכת...

אם חשבנו שהעניינים מסתדרים - התברר שטעינו... הפליטות וההקאות נמשכות, בכי בלתי פוסק, צרבות נוראיות - והכל אצל תינוקת בת 7 שבועות. ההפוגות במצב הבלתי-נסבל הזה ממש-ממש קצרות. הכי נורא זה שהיא הפסיקה לחייך... שוב שינינו את האוכל. הפעם לאוכל רפואי (אנפמיל AR - מישהי שמעה?). אם זה לא יעזור נתחיל בתרופות. בכל אופן, היום בערב אנחנו במדיקל סנטר ל-US דחוף של הקיבה. טוב שיש ביטוח רפואי פרטי (ויותר מזה - טוב שיש את האפשרות לכך...). שיהיה לכולנו יום טוב.

אוי, ממש עצוב לשמוע על תינוקת סובלת

אני מקווה שהבעיה תפתר במהירות ושלא תצטרכו לסבול ביחד.

אוי, ממש עצוב לשמוע על תינוקת סובלת

אני מקווה שהבעיה תפתר במהירות ושלא תצטרכו לסבול ביחד.

חן123

New member
אוי, שבי איזה נורא!

רק כשיש לך ילד אתה מבין כמה זה כואב לך כשכואב לו. מקווה שהכל יסתדר הרבה יותר מהר ממה שאת חושבת

../images/Emo14.gif אני כל-כך מקווה שאלה תפסיק

לסבול בהקדם והבעיה תפתר
חושבת עליכם כל הזמן ומקווה לראות בקרוב עדכון ממך. שירלי.

שבי - ההודעות האלו קורעות אותי../images/Emo14.gif

אתמול, כשראיתי אתכן, כבר חשבתי שהכל הסתדר! היא היתה במצב רוח טוב, ולא פחות חשוב: לך היה מצב רוח! מה אגיד לך? אולי באמת הגיע הזמן לבדוק לעומק מה קורה שם. די לסבל! היא כזו קטנה, המתוקה הזו... אני אתקשר אליך. שולחים לכם בינתים
ים. שגיא וסיגל

אוי שבינקה - ממש כואב לי לשמוע.

שבי ממש כואב לשמוע, היא כל כך קטנה בשביל לסבול. נדמה לי שקראתי על אנפמיל בפורום אחר leida.co.il יש שם כותבות רבות ידע ומדהימות, אני ממליצה לך לכתוב שם! הרסת אותי כשכתבת שאלה הפסיקה לחייך, זה נורא! מחזיקה לכן אצבעות שהכל בסדר, הלוואי ומדובר רק ברגישות. האם הרופא לקח בחשבון אלרגיה לחומר מסויים במזון? מחכה לעדכון לאחר צילום הקיבה. גאיה

מחזיקה לך אצבעות להיום לUS!!!!!

ונו, תשימי כבר תמונה של אלה, אם את לא מצליחה להקטין תשלחי אלי במייל ואני אקטין לך!!!!!

רותם ש

New member
מחזיקה אצבעות

לשבי, למרות שאני לא מגיעה לכתוב אני עוקבת אחרי סיפור שלכם ומקווה לסוף טוב בקרוב ממש.

לא יודעת מה לומר

בוכה בשביל הקטנטונת שלך. כמה נורא שהיא סובלת ואי אפשר לעזור לה. מחזיקה אצבעות שהכל יסתדר במהירות. תמשיכי לעדכן אותנו

מסכנונת...

מקווה שהאוכל החדש ישפר את המצב, שהבדיקה תהיה בסדר... ואם יש משהו שאני יכולה לעזור - רק תגידי.

לעזאזאל...למה? למה?????../images/Emo10.gif

שתיגמר כבר הסאגה האיומה הזאת!!!שימצאו כבר את הפיתרון! מחכה לשמוע עדכונים. נשיקות לשתיכן.

למעלה