הסאגה פרק 2 - מספר אנשים כפול?

הסאגה פרק 2 - מספר אנשים כפול?

מסתמן עניין חיובי ומתגבר בקרב קהילות השחקנים המקבילות שלנו, העולים ממזרח אירופה. כמובן שנושא תקן הנשקים הוא סוגיה כאובה שיש למצוא לה פתרון, ועוד צפויים לנו דיונים חמורים בעניין, אך בדול - יש ענין. הפרק הבא מתוכנן לאוקטובר. אם היקף העניין יתמצה במלא הפוטנציאל שלו - אנחנו עתידים לקבל משחק עם מספר משתתפים כפול! מה אתם אומרים?

Sern

New member
הלוואי

שכך יהיה הדבר. אני חושב שהמשחק יוכל רק להשתפר מהכללתם. אבל כמו שאמרת, אני חושב שיהיו בעיות רציניות עם תקן הנשקים, ובגלל דעתם של שחקנים מסויימים וקולניים משני הצדדים, אני לא רואה את זה נפתר. אבל מי יודע? בתקווה אני טועה. ארם.

Damian

New member
פרק 2

הלוואי ויהיו פי 2 שחקנים. אמנם זה אומר פי 2 כאב ראש אבל אם הכל יתנהל כשורה, הרבה הרבה יותר הנאה. אני אישית הצטערתי שכה מעט אנשים זכו להנות מהפרק הראשון. בין אם אנשים שישתתפו בסאגה יהיו מקהילת הנשקים הקשים או לא, המשחק יהיה מהנה. אם לא במשחק הבא אז בזה שאחריו ואם לא אז אז בזה שאחריו, אם יהיו מספיק איכותיים, גם אנשי הנשקים הקשים יצטרפו. אולי לא יתלו את נשקיהם הקשים לנצח, אבל גם אם ישתמשו בהם בפעילויות שלהם וברכים בשלנו זה מספיק. כמו שמי שמעדיף נשקים רכים לא ילך לפעילות"קשה" וגם אם כן לא יכפו עליו להלחם ולשאת נשק קשה, כך מי שמעדיף נשקים קשים יכול לוותר מדי פעם על עקרונותיו לטובת משחק מעניין וייחודי.

למעלה