הסבה ועזיבת מקום בטוח

SHISHKA17

New member
הסבה ועזיבת מקום בטוח

היי וערב טוב
לפני כ3-4 שנים חשבתי על תפנית ושינוי לדרך אחרת לגמרי שכולל הסבה מקצועית ויצאתי ללימודים .סיימתי שנה שעברה בהצלחה רבה.
עתה מקננת בי התחושה יותר ויותר של מיצוי ועזיבת "התחום הבטוח" בעבודה הנוכחית עקב לחץ אדיר ותובענות בלתי פוסקת מצד ויציאה ללימודי ההסבה שיציאה לדרך חדשה והגשמת חלום.

רוצה לשאול האם זה הזמן בכלל? האם יש טעם? אני אמא ל 3 וחשוב לי לדעת מבחינה כלכלית אם זה בר ביצוע ואם משתלם?

תודה רבה על ההכוונה.

SHISHKA17, יקרה

עזיבת התחום הבטוח - מה כוונתך? איזה תחום בטוח?

באיזה תחום את חשה את מלוא הלחץ בעבודה?

האם את עוסקת במקצוע שהלימודים לקראתו הסתיימו בשנה שעברה בהצלחה רבה?

נא עני לשאלותיי ולאחר מכן בחרי מספר מ 1 עד 250 כדי שאוכל להתמקד.

בהצלחה

רחל

SHISHKA17

New member
הסבה ועזיבת מקום בטוח

היי רחל
תודה רבה על המענה.
כנראה לי הסברתי את עצמי נכון.
הכוונה לעזור מקום עבודה שהמקוןם שלי בטוח בו, אני שותפה בו.
אני מרגישה מספר חודשים עומס שלא נראה שזה הולך להשתפר אני גם עייפה נפשית ומוצאת את עצמי בתסכול.
לגבי הלימודים- זה לא אותו מקצוע, הלימודים לא תרמו לי לעבודה הנוכחית זה היה בשביל הנפש בהתחלה ולאחר מכן מחשבה לעשות הסבה למקצוע שכבר כמה שנים בראשי אך רק בגדר "חלום".
אני מאוד מפחדת מהצעד ולא יודעת אם הוא בכלל נכון לי. יודעת בוודאות שלא יוותרו עליי במקום העבודה הנוכחי.

מספר 74.

תודה רבה!!

SHISHKA17 יקרה, אני בהחלט

מבינה לליבך.

מהו חלום? מטרה שיישומה יעורר אושר ותחושת מילוי.
מהי אשליה? חלום שנותר כפוטנציאל ליישום.

ההבדל בין "חלום" ל"אשליה" נעוץ במילים "תכנית פעולה" ו "התמדה ביישום".
מהי תכנית הפעולה שתוכלי לגבש וליישם בדרך להגשמת החלום?

המסר שבחרת: 74
רגש עז יתבלט תמיד על פני רגש חלש יותר.
תשוקה היא עיקר היצירתיות. מספרים שהאל ברא את העולם, שכן תשוקה גדולה התעוררה בקרבו – תשוקה ליצור, לבטא, להתרחב.

כל רעיון שיעלה על דעתך משמש זרז לביטוי חיצוני, אף שלא כל הרעיונות מתבטאים במציאות. אין זה משנה איזה רעיון את מעדיפה במודע, או מכירה בתשוקה אליו – הרגש החזק יותר ידחק את רגלי החלש וישפיע על כל היבטי פעילויותייך.
נכון שלעיתים אנו מבטאים דברים שאיננו רוצים, משום שאנו חושבים עליהם כה הרבה.
המסר והמידע שעלה בי בתיקשור ממליצים לך להתרכז בתשוקות השולטות: תשוקותייך קצרות הטווח ואלו ארוכות הטווח בהקשר ליחסייך, למשפחתך, לידידייך, לקריירה שלך, למידת הצלחתך, לרוחניותך, לצמיחתך, למודעותך ולשאר היבטי חייך.
שאלי את עצמך:
האם תשוקותייך השולטות מובילות אותך לעבר מטרותייך ולתחושת עליצות פנימית מהמחשבה שהן מתגשמות במציאות חייך?

כל הכתוב לעיל מתמצת את ההדרכה לה את זקוקה בשלב זה.

http://win3solutions.wixsite.com/mysite-1/decision-making

בהצלחה,

רחל

עשי במידע כטוב בעינייך ועל אחריותך.

למעלה