הסבה י-ם

alumotr

New member
הסבה י-ם

היי, השבוע הודיעו לי שהתקבלתי לתוכנית ההסבה באוני' העברית. במכתב שקיבלתי צויין שהלימודים העיוניים מתפרשים על 3 ימי לימוד. האם זה נכון? אני גרה בת"א לכן חשוב לי לדעת.. למדתי תואר ראשון במדעי ההתנהגות וכנראה יהיו לי מספר פטורים.. בנוסף, האם ידוע למישהו האם אוכל לעשות את ההכשרה באיזור המרכז?! אשמח לקבל תשובה ממי שלומד/ למד את התוכנית. תודה.

פודה

New member
קודם כל, ברכותיי!

ודאי שיש מסלולים גם באיזור המרכז: אונ' תל אביב זה אמנם סוג של חלם אז לא מומלץ, אבל באונ' בר אילן ובשלוחותיה. לגבי ימי הלימוד: לא למדתי שם, אבל מה שאת צריכה לברר הוא כמה שעות לימוד יש ביום לימודים והאם ישנם קורסים שתוכלי לכווץ לתוך פחות ימים אם הם פתוחים וכו' כמובן בהתאם לפטורים שמאוד יעזרו לך...ולגבי ההכשרה המעשית נסי לבדוק אם יש הכשרה קרובה לתל אביב כי קחי בחשבון לפחות יומיים של הכשרה...

swguy

New member
היי,

1. הלימודים לא בהכרח מתפרסים על שלושה ימים בשבוע - אפשר לפצל איכשהו אולי על 3 שנים ותלוי גם כמה פטורים יש לך( במקרה שלך בגלל מדעי ההתנהגות, הרבה מאוד פטורים). אל בהלה, זה יסתדר. 2. כן, יש הכשרה במרכז: נכון להשנה ב- שירות מבחן מבוגרים בת"א בי"ח איכילוב - המחלקה הפסיכיאטרית והמרפאה לבריאות הנפש בי"ח אסף הרופא א"יל ת"א - חולי אפילפסיה מכבי שירותי בריאות - במודיעין יש גם כמה מקומות הכשרה בבית שמש - זה לא במרכז אבל זה הרבה יותר קרוב מי"ם (ולפני הפקקים הגדולים בבוקר בכניסה לעיר)... וגם זה מסתדר איכשהו, מוצאים עוד מקומות הכשרה, מתפשרים, זה מסתדר, לא היתה אף סטודנטית בהכשרה למיטב ידיעתי שלא הצליחה להסתדר ממש, כולל אימהות ותושבות ת"א...

למעלה