הסבה לעו"ס

100נעה

New member
הסבה לעו"ס

שלום רב! ראשית כל- ישר כוח על הפורום המעניין. אני סטודנטית לחינוך מיוחד, שנה ג' ולומדת במכללה מוכרת לחינוך. לאחרונה אני שוקלת ברצינות לעשות הסבה לעבודה סוציאלית. האם כשישנו כפל תואר בשני התחומים הללו, זה יכול לסייע במציאת עבודה בתחום הטיפולי (עבודה עם ילדים ונוער בעלי צרכים מיוחדים)? אם כן, באילו מסגרות? מהם סיכויי הקבלה וכמה שנים אורכת הסבה כזו למי שהינו בוגר מכללה? (יש לציין כי סיימתי בהצטיינות שנים א' ו-ב'). תודה מראש, ושיהיה לכלכם בהצלחה!

שלום נעה

תודה על המחמאות. לגבי שאלתך על כפל התארים אני מצרף לך קישור לשרשור קצר שהיה בפורום לפני זמן מה, ועסק בשאלה דומה.

100נעה

New member
תודה רבה ו...

היה מעניין מאוד לקרוא את השרשור בו הכותבת עשתה את המסלול ההפוך ממה שאני מתכוונת לעשות (עו"ס<חינוך מיוחד). אני אשמח מאוד לקבל מענה גם לשאלות הנוספות ששאלתי- באילו מסגרות טיפוליות (עם ילדים ונוער) ניתן לעבוד? כמה זמן אורכת ההסבה לבוגרי מכללות להוראה? ושוב תודה והרבה הצלחה!

אולי מישהו כאן יודע ויכול לענות

בינתיים קחי עוד קישור לשרשור בעניין דומה. חוצמזה את בודאי יכולה להתקשר לחוגים באוניברסיטאות ולברר. יש קישורים לאתרים של החוגים בדף קישורי הפורום. לינק לקישורים בשורה הכחולה בחלק העליון של העמוד.

פרטים לגבי הסבה לעבודה סוציאלית

ידוע לי כי הסבה לתואר בעבודה סוציאלית לסטודנט עם תואר ראשון, אני מניח כי גם לתלמידים בוגרי מכללה תואר ראשון לוקח שנתיים הסבה יש מקומות שניתן לעשות הסבה תוך שלוש שנים תלוי מקום הלימודים אך בדרך כלל שנתיים

למעלה