הסבה לתואר ראשון בעבודה סוציאלית

הסבה לתואר ראשון בעבודה סוציאלית

שלום יש כאן אנשים שעשו הסבה מתואר אחר לתואר בעבודה סוציאלית? לי יש תואר בקרימינולוגיה ואני רוצה לעשות הסבה לעבודה סוציאלית - מישהו עשה כבר הסבה כזו(מתואר שונה לעבודה סוציאלית)? האים אפשר לעבוד וללמוד בשנים האלו? האים אשפר למשל לחיות בתל אביב ולעשות את ההסבה בבאר שבע או שחייבים להיות כל הזמן במקום? בתודה ערן

שנהביי

New member
מסלול ההסבה

אני התחלתי השבוע את לימודי ההסבה. הלימודים הם לאורך שנתיים ומאוד מאוד אינטנסיביים. ישנו יום לימודים מלא מאוד (מ 8 עד 20:00) שכולו מוקדש ללימודי העבודה הסוציאלית, פלוס יום לימודים של כל המבואות (במידה ותצטרך- ואם יהיה לך מזל, תוכל להוציא מהם פטור בעקבות לימודים קודמים). אצלי למשל נכנס גם יום של לימודי יהדות, מאחר ולומדת בשלוחה של בר אילן. ו.. כמובן שני ימי הכשרה בשבוע, שבד"כ בשיבוץ - מתחשבים במקום המגורים . ובקיצור מדובר בשלושה ימי לימודים כמעט מלאים פלוס יומיים עבודה מעשית (כל יום נמשך 7 שעות). ובכל מקרה בהצלחה!!

טל קר

New member
אם סימת בהצטינות

יש מסלול הסבה בחיפה לבוגרים מצטינים בתחומים אחרים, מסלול שנמשך 3 שנים, ובסופו יוצאים עם תואר שני בעבודה סוציאלית. התוכנית מאוד אינטנסיבית במיוחד בשנה השניה בה לומדים במקביל את תוכנית ההשלמות וקורסים מהתואר השני, תצרף לזה גם יומים הכשרה מעשית בשנתיים האחרונות ותראה שזמן העבודה מוגבל מאוד. בשנה הראשונה הלימודים היו רק יום מרוכז בשבוע + יומים עבודה מעשית, כשאת יומים העבודה המעשית ניתן לעשות במקום המגורים, ולכן זה לא חייב מעבר לחיפה. בשנה השניה זה יותר אינטנסיבי, ויותר אנשים עברו לחיפה. אני עברתי לחיפה בשל התוכנית.

למעלה