הסבות שבגללן שולחים להדחה.....

הסבות שבגללן שולחים להדחה.....

כשרואים את הסבות של אנשים שונים לשלוח את חבריהם להדחה, מבינים עד כמה התפיסה שלהם את המציאות לא שלמה. הם שולחים חברים מהסבות הלא נכונות. שמתם לב? למשל, שלחו את שפרה כי לא היתה נחמדה במשך השבוע, אבל היא בכלל היתה עסוקה בצרות של עצמה.... איך אפשר היה לצפות ממנה לנחמדות?

זברה17

New member
הצרה הקטלנית ביותר של שפרה

שפרה אוהבת לשנוא - זו הצרה הצרורה שלה. היא מרעילה את גופה ונפשה בשנאה לאחר משום כך היא אשה מרירה.קנאית . מתנשאת . צינית. נקמנית וחסרת לב .

אני גם לא מחבבת את שפרה

לפחות את דמותה הטלוויזיונית על בסיס הדברים שראיתי. ובכל זאת, לקרוא לה מרירה? צינית? נקמנית? חסרת לב?! יש גבול. מאז כניסתי לניהול נאלצתי למחוק עשרות הודעות מהפורום. אין מקום להודעות פוגעניות בפורום ("כלב" "זנזונת", "חולה נפש", "חרא בלבן") אין מקום להודעות שמייחלות למותם של המשתתפים. אמור להיות גבול, אותו איננו אמורים לחצות.

זברה17

New member
פרפר במנוסה

ההודעה שלי אינה קללה פוגענית אני בסך הכל ציינתי וכתבתי , תכונות אופי שליליות של שפרה. צינית. קרה. מתנשאת , אלו הם שמות של תכונות אופי, להבדיל מקללות. מה לעשות ששפרה ניחנה בתכונות אלו?

תראו, יש כאן משחק. בסך הכל משחק.

מישהו מפסיד מישהו מנצח. זה לא הנצחון או ההפסד של החיים. אבל לנו כצופים, מה שחשוב זה ללמוד על עצמנו כתוצאה מצפיה באחרים, שכבני אדם כל אחד מהם דומה לנו במשהו. ואולי אפילו נחשוב מי דומה לנו,ובמה?

דלשון

New member
תפסיקו לזיין בשכל כל אחד שולח להדחה

בגלל האינטרסים שלו.

וקורה שעושים זאת מהסבה הלא נכונה.

כמו רנין ששולחת את בובליל בגלל הגיל. אומרת שאוהבת אותו, אבל שולחת. ויש עוד דוגמאות כאלה.

Yaki J

New member
קרן, אני לא מבין למה סבתא של שפרע קשורה

אני לא נגדה בגלל סבתא שלה, אלא בגלל מה שהיא. ולא נחמדה זה אנדרסטייטמנט של השנה, גם לא ממש מעניינות אותי הצרות הענקיות שלה (שהן, מה? שצבר לא עשה לה צומי במשך 4 דקות והיא התפרקה כמו גיבורה בספר של ג'יין אוסטן?). שתפסיק לעמוד מול המראה ולהגיד שנראה לה שהיא ירדה 10 קילו, החוסר מודעות שלה הורגת אותה במשחק.

אני לא קרן, ושפרה היתה רק דוגמה.

כי מה שחשוב זה לא שפרה, אלא כל אחד מאתנו, לדעת עד כמה אנחנו עלולים לטעות במחשבות שיש לנו על חברים שלנו....

וגם לא חשוב מדוע מישהו עסוק בעצמו.

אם אדם מודאג מאד, בוכה מאד, אי אפשר לצפות ממנו לנחמדות. בודאי לא באותו הזמן. ואין סבה לאף אחד להפגע ממישהו כזה. גם מישהו אחר יכול להתנהג באותה צורה בהזדמנות אחרת.

למעלה