הסברה ,הסברה, הסברה....מי עוד????

אירילה

New member
הסברה -מדיבורים למעשים

שלום לכולם ובכן אתמול התקיימה ישיבת ועד המנהל של עמותת האלצהיימר ,כפי שהבטחתי ,אכן העלתי בפני הועד המנהל את סוגיית ההסברה ואכן היתה הסכמה מלאה שיש עדיין הרבה מה לעשות בנדון ,למרות שנערכו כבר הרבה פעולות הסברה בנושא ,אולם כאמור לא נעשה די ותמיד יש מקום לעוד. היות והעמותה נערכת כעת לבחירת יו"ר חדש ,אשר מן הסתם יהיה זה הוא אשר ייצג את העמותה בפני גופי ממשלה שונים או מוסדות שונים ,דהיינו רק פה אחד בעמותה. בחירת היו"ר תעשה כבר בחודש הבא ,אולם אנו חברי הפורום לא נחכה עד בחירת היו"ר ,וכאן אני בא בהצעה ,לבחירת צוות הסברה מקרב הגולשים אשר יסכימו ליטול חלק בפעולות אלה ,להיפגש ע"מ להטוות דרכי פעולה ,היכן דרושה הסברה וכדומה ולאחר שנגבש את הנושא ,אביא אותה לידיעת מנכ"ל העמותה ע"מ שנוכל לעבוד יחדיו ונשמש אף כוח עזר לעמותה. אנא העבירו ליי מי מכן רואה עצמו בצוות זה ,ולאחר כשבוע ,דהיינו יום חמישי הבא ,כשנדע כמה מתנדבים יש ,ניפגש לפגישה מכינה בנושא. שיהיה לכם סוף שבוע נעים תודתי מראש לכולם ושוב תודה לחדשים שהצטרפו. הפורום הפך למקום חמים תודות לכם. גרשון

zs1957

New member
הסברה - מדיבורים למעשים

שלום גרשון, אני מוכנה להצטרף לצוות ההסברה. אשמח ליטול חלק בכל מה שקשור. יש לך צוות נפלא ויש פה הרבה אנשים מוכשרים שיוכלו להתנדב ולעשות את עבודת ההסברה בצורה המקצועית והטובה ביותר. אני פונה לכל מי שמרגיש/ה צורך לבוא ולהתנדב .זוהי משימה חשובה לכולנו. איש לא יעשה זאת מלבדנו. שבת שלום לכולם. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

אירילה

New member
הסברה ,הסברה, הסברה....מי עוד????

מובטח
לעוד 3 מתנדבים לפחות (במפגש זכור לי שהיו עוד שהביעו הסכמה להצטרף לפעולות הסברה). תודה גרשון

מצטרפת להסברה

שלום גרשון, אני מעוניינת להצטרף לפעילות , אך מאחר ואני מאד עסוקה , אני מקווה שאוכל לבוא לכל המפגשים. יום טוב, ובהצלחה לכולנו , טובה

zs1957

New member
ברוכה הבאה לצוות ההסברה

עוד שניים דחוף לצוות ההסברה מי מתנדב? חברים יקרים הרשמו ההקדם אנו זקוקים לכם. זהבה שחם

ענתי44

New member
../images/Emo53.gifחברים יקרים אנחנו זקוקים לכם

מי כמוני יודעת שהייתם שמחים לו הוסיפו שעה ליממה. שאתם עסוקים. החולה שלכם, המשפחה עבודה והחברים.... אבל אנחנו זקוקים לכם בצוות של גרשון. מי כמוכם מבין מה צריך לעשות למען קידום המצב, מי יודע יותר מאיתנו מהם סידרי העדיפויות במטרות השונות. אנחנו זקוקים לעוד שניים מכם כדי להניע את המכונה קדימה!

zs1957

New member
בבקשה הענו לבקשתה של ענתי

הרי אי אפשר לסרב לה וכמובן לא לגרשון, אז קדימה עוד שניים נוספים אנא הרשמו שנוכל להתחיל לעבוד. זה למען כולנו. זהבה שחם

zs1957

New member
זקוקות לך בהסברה דחוף!!!

שלום טובה, אנא הצטרפי אלינו לצוות ההסברה. תרומת מאד חשובה ונו זקוקות לך מאד. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

למעלה