הסבר בבקשה על MP5

הסבר בבקשה על MP5 ../images/Emo51.gif

שלום ושבת שלום . קראתי בעיתון שעכשיו יצא מכשיר MP5 אני מעוניין לקבל מימכם פרטים תודה ! .

uriler

New member
מונח שלא קיים - ניסיון להרשים את אלו שלא

בקיאים בתחום.

מה לא מובן? לא קיים כזה דבר.

רוצה להאמין? אחלה. לא רוצה? תקנה 'MP5' ותזרוק את כספך לים כי הנגן יהיה מאוד 'איכותי' (הרי כ"כ מקפידים על האיכות ביצור ההמוני בסין...) ההודעה שלך מקוממת[ושלא נדבר על החתימה...]

רק רגע , תרגע שנייה אחי

אולי לך זה נישמע לא מוכר , אבל כניראה שזה דבר נורא חדש ולא מוכר עדיין , אגב ................ יש נגני MP4 סיניים עם מצלמה שזה סתם גימיק של חברת 4PLAY , אבל אני רק רוצה שתדע ש-כל דבר שמייצרים תמיד בהתחלה הוא נורא זבל ואחרי זה מתחילים לשכלל אותו בדיוק כמו שבהתחלה המכוניות היפניות גם היו זבל .

תודה על שינוי המין אבל אשאר בחורה.

וזה לא 'נשמע לא מוכר' כבר יצא לי להיתקל בזה. ועדיין אני אומרת שזהו גימיק שמנסה לגרום לך שזה מתקדם וחדשני, אבל... זה לא. רוצה לקנות נגן? אוקיי, תן תקציב ושאר ירקות ונמליץ לך.

אה וכן, אני מבטיחה לך ששום חברה

טובה[כמו: cowon; creative; ipod; sandisk וכו'...] אינה שיכללה את המוצרים שלהם בעקבות נגנים של 4PLAY או כל 'חברה' כזו. להפך, הנגנים הגנריים הם חיקוי זול, שמיוצר באיזה מפעל במזרח, לנגנים מוצלחים וטובים.

../images/Emo6.gif ממתי בחורות מבינות מחשבים ?

חשבתי שאתם יודעות רק לעמוד במיטבח כל היום ולפטפט בטלפון שעות על החבר ? ................. לפעמיים אפילו מכשיר פשוט וזול יכול להחזיק מעמד יותר זמן מאשר אחד חדש .

Word Up

New member
ממתי בכלל אתה סומך על אנשים ? ../images/Emo2.gif

שלח SMS לקב"ה,הוא הרי יודע הכל...

uriler

New member
עזבי, אין טעם...

או שהוא טרול או שהוא סתם אטום.

uriler

New member
אוקיי... בסדר.

אני מבין שלא ניסית להסתכל אולי על החתימה שלי, או לנסות לעשות חיפוש בגוגל או משהו כזה... טוב, שיהיה לך חיים מאושרים עם ה"MP5" שלך (אגב - MP5 זה תת מקלע מצוין של הקלר & קוך... לא משהו שקשור לפורום הזה).

or121210

New member
עזוב, יאיר אמר שהוא מפתח MP6,הוא גם עושה קפה!

ויש בו גם אולר

למעלה