הסבר ומידע על החלטת משרד הבטחון לגנ

הסבר ומידע על החלטת משרד הבטחון לגנ

קראנו בפורום של עידן (כל הכבוד לך!) שיש טעות חמורה של כולכם לגבי ההבנה של ההחלטה על מי יכול לעשות שנת שרות ומי לא. ובכן כך- מולי ואיילת (כותבי מודעה זו) אחראים על שנת שרות מטעם התנועה הקיבוצית. לפני 10 ימים קיבלנו הודעה חד משמעית מטעם אגף הנוער והנח"ל במשרד הבטחון שהחל משנה זו לא נוכל לקבל לשורותינו את אלו שאינם בני התנועה הקיבוצית או לומדים באחד מבתי הספר שלה. החלטה זו קשה לנו עד מאוד. בין הנרשמים לשנת שרות מצויים הרבה עירונים . אנו מצידנו עשינו כל מאמץ בכדי לשנות את רוע הגזירה. אם אתם כועסים על מישהו התבלבלתם בכתובת- זה לא אנו שנתנו את ההוראה. אנו נאלצים כרגע רק לקיימה! העירונים יכולים לצאת לשנת שרות רק דרך תנועות הנוער למשימות המגוונות שמציעות התנועות.(לא בהכרח להדרכה....) זאת עפ"י החלטת משרד הביטחון.

kedeman

New member
לאן כן צריך להפנות את זה?

עדיין רוב שנות השרות עובדות דרך התק"ם

עִידן

New member
הנקודה היא

שההחלטה היא של משרד הביטחון. התק"ם גם הוא, כמונו, מתנגד להחלטה.

שנת שרות-תשובה לשי

שי שלום! רכז פרום בני המושבים! מה לעשות בתנועה הקיבוצית עובדים שני אנשים במשרה מלאה (שממומנים ע"י הקיבוצים) שמלווים, שמשווקים, שתומכים, שמחפשים, שדואגים, שפותחים מקומות חדשים אז מה הפלא שרוב שנות השרות עובדות דרך התק"ם.

kedeman

New member
המממ.... לאיילת ומולי

זה דיי בלי קשר לכל מה שכתוב פה אני עושה עבודה לבגרות ברדיו על שנות שירות אני תהיתי על שני דברים האחד - האם יש לכם נסונים סטטיסטיים בנוגע לכמה אחוזים הולכים לש"ש, איזה "סוג" נוער הולך, נתונים של כמויות משנים קודמות ועוד כל סטטיסטיקות ונתונים יבשים שתוכלו לתת לי השני - האם יהיה אפשרי לראיין אחד מכם לתוכנית בנושא הזה? ותודה לכם!

היי מולי ואיילת ../images/Emo13.gif

מה החלק במשרד הבטחון שאפשר להתלונן בפניו, או מה החלק שהחליט זאת? תודה :)

למעלה