הסבר לגבי חברות הנגנים

Roger Muscito

New member
הסבר לגבי חברות הנגנים

איך אדם שקונה נגן MP3 אמור להכניס שירים - מאיזה מקור? הרי ברור לכולם שרוב האנשים מורידים את השירים מהרשת - האם ישנה איזו התייחסות לנושא, שבעצם מעודד פיראטיות - אצל החברות?

ykro

New member
לי ישן נגן - אני לא מוריד שירים..

נגן היא דרך נוחה לאיחסון כמות גדולה של מוזיקה, בעיקר לאנשים שנוסעים הרבה, או ששומעים מוזיקה מחוץ לבית.. כל השירים בנגן שלי, דיסקים קנויים.. ויש שם הרבה מוזיקה.

trakl95

New member
לאנשים בחו"ל ישנה האפשרות

להוריד באופן חוקי מאייטיונס,EMUSIC,אמזון וכד', כאן בארץ,אין את האפשרות הנ"ל (SONGS.CO.IL זה בדיחה)- אז כן,מורידים. בעצם- נזכרתי באתר שאפשר להוריד ממנהו באופן חוקיחומרים שונים,גם מוסיקה,כנראה גם וידאו,וגם לנייטיבס המקומיים, אבל,כמובן,שאם אתן את הכתובת- ההודעה שלי,יחד עם כל הפתיל- יימחקו. לגבי חברות הנגנים? ל"אפל" יש את חנות אייטיונס,שבה אפשר להוריד באופן חוקי,ויתר החברות- הן לא אשמות שחברות המוסיקה למיניהן לא מסוגלות להגיע לאיזה הסדר עם ספקיות האינטרנט,שיאפשר לאנשים להוריד,תמורת תוספת תשלום כלשהי.

One Echoe

New member
החברה שמייצרת את הפטיש..

לא אשמה שהשתמשו בו לרעה... אתה לא יכול הלאשים חברות שמייצרות טכנולוגיה0 על כך שמתמשים בטכנולוגיה שלהם באופן לא חוקי. טכנית, אתה יכול לשמוע רק שירים חוקיים, שירים שהעברת מדיסקים מקוריים או שהורדת באופן חוקי מהרשת.

למעלה