הסבר להוראות

הסבר להוראות

הי, אני מנסה להבין הוראות באנגלית לכפפות/כפסיות בחמש מסרגות. אשמח אם תוכלנה לעזור לי- 1. מה זה co? 2. slip next 4 stitches to a piece of waste yarn- למה הכוונה? 3.Thumb: Place 4 stitches from waste yarn on a double point. Pick up and knit 4 stitches around thumb opening using another double point. Using a third double point, pick up and knit 4 more stitches around thumb opening. 12 stitches. לא ממש מבינה למה הכוונה. האם עליי לחזור ל"חור" של האגודל, לקשור חוט חדש, להעלות עיניים מחדש ולסרוג עוד באיזור האגודל? מה זה double point? תודה תודה אירית

וגם את המשפט הזה..

Knit 4, slip next 4 stitches to a piece of waste yarn, CO 4 stitches using the backward loop method מישהי יכולה לתרגם לעברית פשוטה?

קולית1

New member
יש את המתרגם של גוגל בכל מקרה תעלי תמונה

בטוח אחת הבנות פה תוכל לעזור לפי התמונה. כמו כן יש הוראות לכפפות במאמרים תנסי להעזר בזה.

מצרפת קישור שיש בו התמונה וההוראות המלאות

הסתכלתי במאמרים של הפורום. יש שם רק זוג אחד של כסיות בחמש מסרגות עם דוגמא שהיא מסובכת מידי בשבילי http://www.scoutj.com/files/TOASTY.pdf תודה רבה מראש

88hentai88

New member
עזרה ....

1. מה זה co? זה אומר להעלות עיניים 2. slip next 4 stitches to a piece of waste yarn- למה הכוונה? העבירי 4 עיניים הבאות לחתיכת חוט לשמירה לאחר כך. 3.Thumb: Place 4 stitches העבירי 4 עיניים ששמרת על החוט למסרגה אחת מסט של 5 מסרגות . from waste yarn on a double point . Pick up and knit 4 stitches around thumb opening using another double point. Using a third double point, pick up and knit 4 more stitches around thumb opening. 12 stitches. כאן את צריכה להעלות מ 4 העיניים הקיימות 3 פעמים 4 עיניים, כל פעם עם מסרגה אחרת כך שבסופו של דבר יהיו לך 4 עיניים על כל מסרגה התוצאה 3 מסרגות שעל כל אחת מהן 4 עיניים. והמשפט האחרון : סירגי 4 עיניים ימין, העבירי את 4 העיניים הבאות לחוט, העלי 4 עיניים בשיטת הלולאה האחורית. בהצלחה, ואם את צריכה עזרה יותר ממוקדת תעלי תמונה של הדגם, ואת ההוראות שלחי לי במסר שאוכל לכוון אותך יותר.

למעלה