הסבר לעליונית

tatia

New member
הסבר לעליונית

קודם כל מודדים כמה ע' שרשרת אתם צריכות , מודדים עם סרט מידה מכתף עד מותניים, וסורגים שרשרת באותו אורך, וסורגים חצי עמודים, עמודים,מה שרק בא לכן( גם אפשר לסרוג גב בשתי מסרגות), אני סרגתי שורת עמודים עם שני לפופים, שורת חצי עמודים. סורגים למידה "מכתף עד כתף" מסיימים שורה למעלה בכתף. ומתילים לסרוג מסביב תחרה,לא חוזרים בחזרה,אלא ממשיכים לסרוג בצד, תבחרו איזה דוגמא שאתם רוצות, אני סרגתי מתחת לכל עמוד עם שני ליפופים(לאורך) 3 עמודים עם 3 ליפופים עם ע' שרשרת אחת ביינהם(יוצא ככה-עמוד עם 3 ליפופים, ע' שרשרת,עוד עמוד עם 3 ליפופים, ע' שרשרת, עמוד עם 3 ליפופים, וככה מתחת לכל עמוד. כשהיהתי לסוף סרגתי שרשרת ומדדתי אותה אם זה מתאים לנוח, חיברתי אותה למטה וסרגתי תחרה כמו קודם למעלה. ועוד פעם עשיתי שרשרת ע' כמו קודם. ואחר כך פשוט סרגתי מסביב עד שרציתי. בנות, זה די קשה להסביר, כי הכל עשיתי רק לפי תמונה שמצאתי באינטרנט, פרמתי כמה פעמים תחרה, כי נראתה לי יותר מדי גלית, וזה לא מתאים לי בכלל, סרגתי אותה כמו שאומרים ברוסית: "בדרך של ניסיונות וטעויות":)) מצרפת תמונה, שלפיה אני סרגתי, לא היה לא תרשים ולא הסבר

tova האחת

New member
שולי,איך את כבר עושה?../images/Emo24.gif../images/Emo202.gif

תני לי קצת מהמרץ שלך,נשמה שלי,תביאי שנרה במו עיננו איך זה נראה,ותגידי איזה צמר ואיזו מסרגה שאניא למפגש.גם אני רוצה לנסות לעשותה.

טובלה לקחתי חוט קטיפה שהיה לי

בבית והתחלתי כמובן בדוגמא קצת שונה אבל אותו הדרך תביא חוט אקרילן דק לא עבה ומסרגה מס 4 ונתחיל זה קל

פרפרית 4

New member
איזה רעיון נפלא והעליונית נהדרת ומה

שבפנים זו תוספת מיוחדת מאד.

למעלה