הסבר "מדעי" מדוע נראה שבנות פורום

הסבר "מדעי" מדוע נראה שבנות פורום

הריון אחרי "מציפות" את פורום הורים: יש להבין שאנחנו בקיאות בפורומים עוד מלפני שהיו לנו ילדים ולמעשה עוד מלפני שהיינו בהריון, בעצם אפשר לראות אותנו כקבוצה שלמדה יחד בבי"ס יסודי (בהנהלת נעם - שם למדנו הכל על ביוץ, הורמונים, זריקות, צילומי רחם, הזרעות IVF, וכד´), אח"כ עברנו (כל אחת בקצב שלה) לאותו תיכון (בהנהלת טילי, שאוטוטו תצטרף גם לכאן) ועכשיו בזכות הפעילות היחצנית של יקירת הפורום - סיגל, אנחנו ממשיכות את השכלתנו באוניברסיטה של הדיקנית רותי בחוג למדעי החיים וההתנהגות. כולנו תקווה שעוד ועוד בנות (ובנים) יגיעו מהפורום שלנו כי כל בת שמצטרפת, הווה אומר בדיעבד שהיא הצליחה להכנס להריון!!!!!!!!

../images/Emo104.gif אני? יקירת הפורום? אני ../images/Emo9.gif

ועוד קצת
(תודה על המחמאה). תראו, זה היה אחד מהחלומות שלנו להגיע לכאן. לי היה חלום להחליף את הכינוי הקודם שלי "סיגל היי-טק" ל"סיגל אמא של שגיא" (שמשום מה תפוס, אז אני "מסתפקת" בכינוי הקיים...). לקח לי מס´ חודשים לעשות זאת. אני? אמא?! אני אמא
אתן יודעות עד כמה זה בלתי נתפס לפעמים. עד היום, יש רגעים שאני אומרת לשגיא: אני אמא שלך. שלך! אתה בחרת אותי להיות לאמא שלך. הפכת אותי לאמא... לכן, הכניסה לפורום הזה, זה חלק מהגשמת המשאלות שלנו (כמו ללכת עם בטן הריונית, לדחוף עגלה, להכנס לשילב - כל מה שמובן למי שלא עברה טיפולים, אינו כ"כ מובן למטופלת פריון).

אוי סיגל כמה שאת צודקת

אני אמא! לא עוד ללכת ברחוב ולראות רק נשים בהריון , לא עוד להרגיש רע על הקנאה שמתפרצת למראה כל אשה הרה, או לשמוע על עוד חברה שהרתה - ומתי אני? סוף סוף גם להכנס לשילב ודומיו ולא רק לעבור מבחוץ והלב נצבט "מתי גם אנחנו נכנס לכאן" וכמובן - להשתייך לפורום נפלא שכזה להיות הורים - וואו אנחנו הורים

איזה כייף שאתן כאן!

גם כי נוכחותכם נעימה ובעיקר כי אתן עונות לקריטריון של הפורום "להיות הורים". כן תרבו!

רותי ע

New member
זוהי "הצפה" מבורכת ואני חושבת

שזה מעשיר את הפורום שמגיעים הורים ממקומות שונים, רקעים שונים והיסטוריה שונה.

etilly

New member
אז אני יוצאת מהארון...

הגיע הזמן להציג את עצמי: אתי, אמא של נעה, בת שבועיים וקצת. עדיין משתתפת בפורום הריון ולידה כי נורא קשה להתנתק מהבנות הנפלאות שמסתובבות שם,ויצרנו בנינו קשר ממש נפלא. כבר המון המון זמן אני קוראת פאסיבית בפורום שלכם, ועוד לא צצו שאלות כדי שאוכל לכתוב הודעה, אבל... הנה הזדמנות להגיד בכל רם: אני א-מ-א!! אני לא מאמינה, אבל הנה זה קרה: אני אמא של נעה המקסימה, שיש לה יכולת לעשות אותי יותר מאושרת ושלווה מאי פעם.

מזל טוב, היא נראית שלווה...

כאילו אין בכלל צרות בעולם. הלוואי וגם אנחנו היינו ככה.

רותי ע

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

נעה מקסימה. את מוזמנת להצטרף רשמית ולשרשר לכאן את תאריך הלידה של נועה כדי שאוסיף אותו לרשימת ימי ההולדת של ילדי הפורום במאמרים.

חייבת לספר לכם על המצאה בקשר ל-IVF

אולי זה קצת לא קשור לכאן, אבל היות ויש כאן הרבה נשים אחרי הריון של טיפולים, וודאי תבינו ללבי. לפני כמה שבועות סיפרו לי על חברת סטראט-אפ בתחום הרפואי שהמציאה מעין "דבק טבעי" שעוזר לביציות המוםרות להשתרש ברחם וכמובן להתפתח לעוברים. אני לא בקיאה במספרים, אבל נדמה לי שבלי הדבק הזה רק 15% מכלל הביציות משתרשות, ובעזרת הדבק המספר עולה באחוזים מרשימים. הם ערכו ניסוי באיכילוב והתוצאות היו מדהימות!!! ולמה אני מספרת לכם את כל זה?? כיוון שבימים אלו מאוד קשה לגייס כסף והם לא הצליחו לגייס כסף והחברה עומדת להסגר, או שאולי כבר נסגרה. מה דעתכן?? הייתי חייבת לשתף

למעלה