הסבר על אוטיזים

הסבר על אוטיזים../images/Emo20.gif

כל מחלה שהגוף מזמן לעצמו ניתן ל'ריפוי'... או הקלה פיזית. הנשמה בוחרת את מסלול חייה . תאריך הגעה ותאריך עזיבה...לכן ניתן לעלות ביחד עם המטופל לגרמי שמים (בדימיון מודרך) לראות כל מיני דברים וגם לשמוע ושם לבקש -- בדרך מסויימת-- להאריך את החוזה הקראמתי. כמו חוזה שכירות. לגבי אוטיזם= זהו שיעור שהנשמה בחרה לעבור, לרוב אלו נשמות מאד מאד גבוהות..שהגיעו לכאן על מנת לצפות בנעשה מאשר להיות שותפים. א ורואים זאת כמסכנות או כעונש..אבל כך הדברים מלמעלה... נשמת אוטיסט באה ללמד גם את הסובבים על : איך להתנהג בסובלנות, אדיבות, חשיבה נכונה ונבונה..מגע והרבה להעניק. זהו שיעור ענק לכולם. רצוי לעשות -' בדיקת נשמה' ברבדים גבוהים- מתבצע עם הנער או ילד (קטן עם דרך האמא)..את תראי כל מיני דברים ויבדרו איתך..באם ניתן לרפא...יכולים לשפר ולהקל. לא ניתן לרפא אוטיזם=זהו חלק משיעור/מסלול הנשמה.

amirrohker

New member
מזכיר את "מסרים מעולם האמת של גליה"...

קשה לי להאמין עד שאני יפגוש את הילדה הזו .....

amirrohker

New member
שלום..

אני לא כל כך זוכר ,זה היה מזמן . קראתי איזה ספרון בשם "מסרים מעולם האמת של גליה",שם מסופר על ילדה אוטיסטית ,משותקת כמעט לחלוטין . הילדיו צרת קשר עם אימה בעזרת מכשיר מסוים ,ונותנת כול מיני חיזוקים ו תשובות לשאלות (תשובות שידענו גם לפני ) הספרון נשמע אמין ,אך קראתי אותו מזמן ,הספר מעניין גם בתקופה האחרונה שמעתי עליו מממכרים קרובים. שקראתי את ההסבר על אוטיזם ,נזכרתי בספרון הזה ,וגם עכשיו אני מנסה להיזכר ,מקסימום נקרא אותו שוב....

נשמות גבוהות לא פחות...

הם ההורים שאליהם נולדים ילדים אוטיסטים כל החוויה שבגידול ילד אוטיסט עם כל המשתמע בכך וגם הצוות המטפל... זהו שיעור גדול והזדמנות ענקית לנתינה אינסופית, לעיתים קרובות מתסכלת מאוד כי אין תמורה (אפילו אין "תודה" ואפילו לא חיוך...).
מה כוונתך ב"רצוי לעשות בדיקת נשמה ברבדים גבוהים"?

למעלה