הסבר על גולני בבקשה!

Evil Communist

New member
הסבר על גולני בבקשה!

אני הולך לגולני (לפי הפורום){23.7}. אני חייב לדעת למה אומרים שהם חרה של חטיבה! הם באמת כאלה גרועים? למה? והאם זה שווה בכלל!! בבקשה לענות מהר!

אמיר גל

New member
גולני לא חרא של חטיבה!

נקודה! גולני היא חטיבה מצוניינת כמו כל חטיבה אחרת בצה"ל. כבר נמאס מהזילזול של כולם שאומרים שחטיבות כמו גולני וגבעתי הם חטיבות גרועות! רק בגלל שהם לא מובחרים לא הופך אותם לחטיבות גרועות.. שום סיירת מובחרת לא הייתה יכולה לשמור על המדינה בלי גולני או גבעתי ובזכותם אנחנו יושבים בבית ונמצאים באינטרנט בלעדיהם היינו עכשיו במקום אחר! evil אל תחשוב לרגע שגולני חרא של חטיבה ותדע לך שתלך לשם אתה תהנה אמיר

Evil Communist

New member
גבר אני איתך!

אני פשוט לא ידעתי! חבריי אמרו שבגולני כולם דפוקים! אני הולך לשם כי רציתי חי"ר! פשוט שאלתי אם יש הצדקה לדברים שלהם!

אמיר גל

New member
אתה יודע למה הם אומרים את זה?

הם אומרים את זה כי כל אלה שהקב"א שלהם נמוכה לוקחים אותם לשם ובגלל שהקב"א שלהם נמוכה אז הם אומרים שכולם שם דפוקים אלה אחלה חבר´ה כמו כל מקום ותודה לכל מי שחושב כמוני אמיר.

profil45

New member
אין שום קשר לקב"א

מה זה השטויות האלה שלוקחים לשם מי שיש לו קב"א נמוך. לכל הגדודים וגם לצנחנים אין שום מגבלה של קב"א ולפי צרכים שרירותיים של צה"ל והרצון של המתגייס שולחים לגדודים. חוץ מצנחנים שיש להם את הגיבוש. אבל בעיקרון החלוקה לגדודים זה כמו הגרלה ואותו דפוק יכול ליפול גם בנחל גם בגבעתי גם בגולני וגם בצנחנים. ביי ותהנה בשירות

benayun

New member
צודק במיליון אחוז אמיר

דרך אגב מתי אתה מתגייס?

למעלה