הסבר על הפרמטרים של הרובוט להורדה

rafipips

New member
אני מזכיר שוב להפעיל בדמו בלבד לפחות חודש ...

לראות שעובד יציב

oferiko10

New member
קודם כל - כרגיל, תודה רבה על השיתוף!!!

לגבי הרובוט:
1. הכנסת ה Stop bar נראית מעניינת. אם אני מבין את כוונת המשורר, הרי שאם קיימות הכפלות אך מופיע פתאום נר עוצמתי, הרי שאתה סבור כי חל שינוי בכיוון השוק ואז אתה מורה לרובוט לסגור את כל העסקאות בהפסד, ואז לפתוח עסקה חדשה עם כיוון הנר.
יש היגיון. האם ביצעת בקטסט וראית שזו אסטרטגיה שמכניסה אותך יותר מהר לרווח?
מדי כמה ימים התופעה קוראת בצמד?

2. ברובוט הנוכחי בשונה מהקודם, בעסקה העשירית אתה מכפיל פי 1.5 ולא פי 2 כבקודם. מדוע?
הרי אתה מדבר כל הזמן על אחוז תיקון מהיר ליציאה מהעסקאות?

3. יש אפשרות שתפרסם את טבלת האקסל של ההכפלות לחישוב ריווחיות?
כשאני במסחר ידני ואני רוצה להכפיל, אני לא באמת יודע לחשב את "המצוקה" שאגיע אליה בעוד X פיפסים לאחר הכפלה שנייה, שלישית, עשירית וכו'
כך אוכל לבחון ולתכנן נכון יותר את נקודת הכניסה לעסקה, את כמות הלוט בכל פתיחת והכפלת עסקה ואת גודל ההכפלה הרצוי בעסקה העשירית/עשרים.

4.יש אפשרות שתפרסם את גרסת הרובוט הקודם שיתחיל לעבוד רק לאחר פתיחת עסקה יזומה שלי?

טוב,
הרבה שאלות, הרבה בקשות ו..... קח ת'זמן......

rafipips

New member
תשובות

1 . המטרה לא לתפוס שינוי מגמה כי גם בשינוי מגמה הרובוט מוציא את הסבב ברווח בשלב מסויים .
המטרה למנוע קריסה עקב התערבות של בנקים ראשיים כמו לפני חודשיים ביין .
זה קורה מספר פעמים בשנה שאפשר לספור ביד אחת .
זה לא מכניס מהר יותר רווחים זה רק מאפשר לרובוט לצלוח תקופה ארוכת שנים ללא קריסה .
ושוב זה עדיין בבדיקה , בדיקות כאלה לא מסתיימות בשעתיים של בקטסט או אופטימיזציה .
2 . נכון שמופיע בפרמטר 1.5 אבל אתה יכול לשנות ל 0.1 או ל 700 תבדוק מה הכי נכון . אני שם 2 ולא סגור על זה .
3 . נוסחאות האקסל לא יעבדו אצלך , יש פקודות מקרו שלא ניתנות להעברה .
אם יהיה לך שאלה ספציפית לגבי מינוף וסטפ והכפלה מסויימים , תשאל , אני אשתדל להעלות תמונה עם הטבלה מהר בהתאם לזמני הפנוי .
במסחר ידני אין כזה דבר הכפלה עשירית שמינית וכ"ו . אני הסברתי בהרצאה שבמסחר ידני אתה אמור להיות עם מיצוע אחד מקסימום של המקסימום שלוש , וזה לא בעיה
לחשב גם בראש .
4 . תפרט יותר .

למעלה