הסבר על התפקיד משקית מטה

gneta1996

New member
הסבר על התפקיד משקית מטה

היי, הודיעו לי שאני אמורה להתגייס לתפקיד משקית מטה יש למישו מידע על התפקיד?

bluegreyeyes

New member
מידע קל

שירות בבסיסיים מרכזיים בארץ, עבודה משרדית והתעסקות בניירת וטלפונים בשביל קצינים.

gneta1996

New member
יש לך מידע יותר מפורט

יש לך מידע יותר מפורט תפקיד טוב או לא מעניין לא מעניין אני שמעתי שזה יותר מסתם פקידה

bluegreyeyes

New member
תלוי בשיבוץ

עקרונית את יותר מפקידה של מישהו ואת מתעסקת בדברים טיפה יותר חשובים מקפה ולו"ז. התפקיד הוט משרדי אבל בעיקרון משק מטה הוא תחליף זול לקצין שאמור לעשות את העבודה הזאתי, אז את עושה עבודה של קצין רק בלי הדרגות והסמכות. מהמעט שקראתי על התפקיד היו כאלה שהיו עובדים המון מול קצונה בכירה ומתעסקים בהרבה דברים חשובים יחסית במהלך היום, אבל זה משרדי לכל דבר (וכנראה יומיות)

דרישות האיכות לתפקיד הזה יחסית גבוהות אז לא נפלת על תפקיד גרוע בעיקרון. ההכשרה נעשית במהלך העהודה ואין לתפקיד באמת קורס.

bluegreyeyes

New member
תלוי בשיבוץ

עקרונית את יותר מפקידה של מישהו ואת מתעסקת בדברים טיפה יותר חשובים מקפה ולו"ז. התפקיד הוט משרדי אבל בעיקרון משק מטה הוא תחליף זול לקצין שאמור לעשות את העבודה הזאתי, אז את עושה עבודה של קצין רק בלי הדרגות והסמכות. מהמעט שקראתי על התפקיד היו כאלה שהיו עובדים המון מול קצונה בכירה ומתעסקים בהרבה דברים חשובים יחסית במהלך היום, אבל זה משרדי לכל דבר (וכנראה יומיות)

דרישות האיכות לתפקיד הזה יחסית גבוהות אז לא נפלת על תפקיד גרוע בעיקרון. ההכשרה נעשית במהלך העהודה ואין לתפקיד באמת קורס.

למעלה