הסבר שנכתב כנראה ע"י אחד הכותבים של lost

הסבר שנכתב כנראה ע"י אחד הכותבים של lost

אין לי מושג אםזה נכון אבל זה מה שהכותב טוען. הקטע הכי מעניין פה זה הפיסקה בה מסופר שאת הסצינה האחרונה כתבו מיד אחרי כתיבת הפיילוט, כשאחד הכותבים שלה היה JJ, וזו הסיבה שבכנסיה היו בעיקר דמויות מעונה 1, הוא גם כותב שהם עשו בה מעט מאוד שינויים. http://dogcowuk.tumblr.com/post/629614414/an-anonymous-lost-writer-from-bad-robot-sums-up But, from a more “behind the scenes” note: the reason Ben’s not in the church, and the reason no one is in the church but for Season 1 people is because they wrote the ending to the show after writing the pilot. And never changed it. The writers always said (and many didn’t believe them) that they knew their ending from the very first episode.......................... For those that wonder — the original ending started the moment Jack walked into the church and touches the casket to Jack closing his eyes as the other plane flies away. That was always JJ’s ending. And they kept it.

22ק ו ס ם

New member
זו אגדה אורבנית

זה פשוט בלחי אפשרי אם תראי איך השחקנים נראים אז והיום. בכל מקרה, כשהיוצרים דיברו על זה שהם יודעים איך הסדרה תגמר הם דיברו על הקטע עם ג'ק ועצימת העיניים. זה קטע שיכלו להלביש אותו על הרבה סופים.

JohnLocke

New member
צריך לקחת את זה בערבון מוגבל מאוד

DarkUFO, אתר מרכזי עם קשרים רבים, שאל את ABC על האדם הזה והם סיפרו שהוא היה מתמחה בBad Robot, חברת ההפקה של הסדרה, בזמן עונות 1-3. קשה לי להאמין שמתמחה היה יודע את הסוף, כשאנשים שהיו תסריטאים אפילו לא ידעו את הסוף בזמן עונות 1-3 (רק דיימון וקרלטון ידעו/דיברו/חשבו על כך).

Tapudy

New member
זה היה יכול להיות הסבר חצי משכנע

אבל דזמונד וג'ולייט היו בכנסייה והם דמויות שהצטרפו בעונות מאוחרות יותר. חבל.

gavrik

New member
זה לא נכון!

מהסיבה הפשוטה, שג'ק היה אמור למות בפיילוט! אז איך דמות שהייתה אמורה למות על ההתחלה, הייתה עושה את הסצינה?! זה פשוט משגע אותי איך חלק מהאנשים פה פשוט אוכלים את הבולשיט הזה. הרבה מהסדרה נעשה סתם, שום עלילה מראש, שום סיפור שנרקם בראש היוצרים. בן, אחד הדמויות הכי משמעותיות ב"תוכניתו" של סמוקי, היה אמור להיות שחקן אורח לשלשה פרקים בלבד. איפה התכנון פה?! חלק אומרים, "הסדרה היא על הדמויות". 90 אחוז פה לא היו ממשיכים לראות את הסדרה אם לא כל המיסתורין והמתח שהיא פיתחה. באפי הייתה סדרה על דמויות. הדרמה בלוסט היא בינונית מינוס. בשורה הכי תחתונה, אף אחד לא ידע כלום. בהתחלה חשבנו, יש ניצולים, ויש אחרים. האחרים יודעים מה ה"הפתרון" למיסתורין! וגילינו את אית'ן, אולי הוא יודע! מנהיגי האחרים, הם יודעים! ועליהם לא מגלים כלום כמובן. ובן, פאקינג בן ליוניס שנראה המוח הגדול, לא יודע כלום מהחיים שלו! ואני חייב לציין, שאני כן אהבתי את הסדרה. הסצינה ההיא, שמראים את ה"אחרים" בישיבת מועדון הספר, ואז רואים שהמטוס מתרסק, ובן מחלק פקודות ורואים את ג'ולייט המוטרדת ואית'ן שרץ ליער, חשבתי לעצמי איזו טלויזיה משובחת אני רואה פה. באמת התלהבתי. ואחרי בן, אלואיז, וידמור, כל החבורה, גם לא יודעת כלום. וריצ'ארד, רצ'ארד "יש לי עיניים מצריות" אלפרט, הדמות אולי הכי מגניבה ושהכי הייתי מסוקרן לגבה, עשו לו אונס ווידוא הריגה. משהו בי מת בפנים כשראיתי את ההיסטוריה שלו. הוא בכלל לא יודע כלום. ונקודת האפס מבחינתינו, ג'ייקוב ואח שלו, גם הם לא יודעים כ-ל-ו-ם!!! מסכן האח, כולה רצה לעזוב, למה כל הסבל? מה היה קורה? אתם רוצים להגיד לי, שעם כל היין מכושף/אור זוהר/אבקת מסע בזמן על בסיס אלקטרו מגנטיות/"חוקים", ג'ייקוב לא יכל לעשות איזה הוקוס פוקוס ולשחרר את אחיו האומלל שרק סבל כל חייו והיה חוסך לנו את הביזיון הזה? מה היה קורה אם הוא היה עוזב? אה נכון, לא יודעים. וזה אגב, בא מהיוצרים שהתעקשו המון פעמים ש"כל ההסבר לאירועי האי יהיה מדעי לגמרי וללא אלמנטים על טבעיים". עכשיו יבואו האלה שיגידו, "כן, הם בטח רק אמרו את זה כדי להפתיע אותנו..." מזכיר לי מעריצי אפל הפנאטיים שייקנו אבן ב-100 דולר אם יהיה על זה את הלוגו של אפל. iRock. סליחה על ההתפרצות, אבל הייתי חייב להוציא את זה.

JohnLocke

New member
ג'ק היה אמור למות בפיילוט

כשהם רק התחילו לכתוב את הפרק. הם עוד רק כתבו טיוטה לפרק, ואז ABC שיכנעו אותם לא להרוג אותו, והם המשיכו לכתוב את הסדרה. לא צריך להסיק מהמידע הזה כלום. אני גם חושב שמי שכתב את זה מדבר שטויות, אבל זה בגלל שהוא היה מתמחה שעבד שם לפני 6 שנים, שלא אמור לדעת כלום מהחיים שלו. אבל אין קשר בין העובדה שג'ק היה אמור למות לבין תכנונים שלהם בהמשך עונה 1, או בהמשך הסדרה.

Tapudy

New member
מזדהה לגמרי עם התחושות שלך ../images/Emo45.gif

גם אני מרגיש ככה בדיוק. למעשה אני חושב שלא היה מושג ליוצרים אפילו איזה סוג של סדרה הם תכננו לעשות בהתחלה. בפרקים הראשונים, אחרי שנחשפנו למפלצת העשן שהרגה את הטייס הייתה תחושה שזאת בכלל סדרת אימה. היה חשש אמיתי בכל פעם שדמות הסתובבה בג'ונגלים. גם האחרים נראו כמו איזה שבט של מקומיים שהורגים ללא רחמים. אחר כך הסדרה קיבלה תפנית של מדע בידיוני עם כל קו העלילה של דארמה. פתאום הסדרה קיבלה עוד תפנית והיא הפכה למאבק כוחות ענק של בן נגד ווידמור ובסוף היא קיבלה תפנית מיסטית לחלוטין של ג'ייקוב נגד האיש בשחור. גם לי היו פרקים שממש גרמו לי לאורגזמה וממש לא במקרה הם היו הפרקים של סוף ותחילת כל עונה. לצערי נוכחנו לדעת בסוף שלא הייתה מחשבה רצינית קדימה ומדהים אותי לראות את המעריצים שממש מתכחשים לזה שהראיות כל כך חותכות.

Tomer984

New member
אפשר לראות שהם לא חשבו על המשכיות אני חושב

שזה היה בעונה הרביעית או השלשית , שרואים את ג'ין בחוץ מטייל בעולם וכיביכול הוא צריך לבקר את אשתו שילדה ובסוף נמצא בבית חולים ונותן דובי לבת של איזה שגריר. אבל בדיעבד אחר כך אנחנו פתאום רואים שהוא תקוע בשנות ה70 ככה שהקטע הזה לא יכול לקרות בעתיד שלו. ושם הבנתי כבר שמשהו מסריח עם הכתיבה של הסדרה והם פשוט מנסים לחפש כל פרק משהו שירגש את הצופים בלי לחשוב על הסוף ולחבר בין העלילות באופן הגיוני.

ותגובות כאלה

הן ב-ד-י-ו-ק הסיבה שאני לא אנסה לעולם יותר לשכנע אנשים בגאונות הסיום של הסדרה.. לא הבנתם ? לא צריך.

gavrik

New member
למה לא הבנתי?

הבנתי, כולם מתים בסוף, "בנו" לעצמם את עולם ההמתנה שבו כולם נפגשים ועוברים ביחד. למה בעולם הזה קורים כל האירועים האלה ולמה מראים לנו? לא כדי ליצור מתח? רצון להמשיך לראות? מה הייתה הסדרה הזאת, אם לא מתח? שמישהו פה יענה ברצינות שהוא היה ממשיך לראות את הסדרה מהתחלה, אם לא מפלצת העשן שהופיעה פתאום, ההודעה של הצרפתייה, הלחישות, האחרים(!!!), אית'ן, ריצ'ארד(!). ומה הם אם לא מיסתורין צרוף?? מישהו באמת היה רוצה לראות סתם אנשים על אי עם פלאשבקים של בניית דמויות אופי בשקל על אחת שהרגשה את אביה בשרפה ואחר שלפני שלושים שנה ההורים שלו מתו בגלל נוכל? אני לא חושב כך. המיסתורין והמתח הם אלה שהניעו את הסדרה, ויצרו את המיתוס שלה - משהו שאני מאוד נהניתי ממנו בהתחלה. עד הפרק הלפני אחרון כמובן, כאשר גיליתי שזה... מגוחך. עכשיו, אם אפשר, אני שואל בשביל ידע כללי כדי לנסות להבין כמה דברים שמציקים לי: -למה ג'ייקוב לא שיחרר את העשן השחור החוצה? ובלי "אז העולם ייחרב/לפחות ג'ייקוב חשב שהעולם ייחרב". מישהו ברמה שלו צריך לדעת איך להזיז דברים, נראה לי מאוד סביר שיימצא דרך לתת לאחיו האומלל את האפשרות לקנות המברוגר בטיימס סקוור. -לפני שמייקל מת, התגלה אליו כריסטיאן ואמר לו שעכשיו הוא יכול למות. אבל סמוקי לא יכול לעבור מעל למים. איך הוא הגיע? -כשג'ון לוק דימם למוות כמעט בקבר ההמוני של דארמה, התגלה אליו וולט ואמר לו שזה עדיין לא הזמן שלו. איך סמוקי התחזה לוולט, אם וולט לא מת?

../images/Emo45.gif

אתה יודע מה הבעיה? אנשים השקיעו כ"כ הרבה זמן בלנתח את הסידרה הזאת, והם פשוט לא רוצים להודות שכל הזמן הזה היה לשווא. אנשים טוענים שצריך "להבין" את הסידרה. האנשים האלה לא מבינים שאין פה מה להבין. בעונה השישית נחשפה האמת: כל המיסתורין שהיוצרים שמו על האי,כל הדברים האלה שכולם ניתחו מכל הכיוונים וחיפשו משמעויות, הכל היה שקר. עכשיו ברור שכל מה שהיוצרים של אבודים עשו במשך 5 עונות היה לזרוק כל מיני רעיוות הזויים לתוך העלילה, דברים שיעסיקו אותנו ושיגרמו לנו להמשיך לצפות, וכל זה בלי לחשוב איך לסגור את זה יפה. אפילו בעונה השישית הם עשו את זה. כל הקטע של "המציאות החלופית" היה עבודה בעיניים שנועדה להוסיף למיסתורין ולהחזיק אותנו מול המסך עד הסוף. רק תראה את השירשורים פה לפני הפינאלה, תראה כמה התעסקו בזה. הפתרונות שהם סיפקו לנו בעונה השישית כ"כ מגוחכים ומצוצים מהאצבע, שאני פשוט לא יודע אם לצחוק או לבכות.

mazovera

New member
מה הבעייה שלך

עם ה iRock ??? הבאתי שלושה כאלה מארה"ב חודש שעבר. זה מגניב לאללה - אתה יכול לזרוק את זה לכל כיוון וזה פוגע בחלונות של מייקרוסופט ושובר אותם בזכות מקלט ה GPS המשוכלל שלו.

gavrik

New member
הייתחסות ללוסט בפרק האחרון של הסימפסונס

במשפט שבארט רושם על הלוח תמיד בפתיח: The Lost Finalle - It was all the dog's dream! מאוד שעשע אותי, האמת אם היו מסיימים ככה הייתי אוהב יותר... הצורה היחידה שנותנת הסבר ב-100 אחוז על הכול כמעט. אגב, שתי שאלות שמציקות לי: -למה ג'ייקוב לא שיחרר את העשן השחור החוצה? ובלי "אז העולם ייחרב/לפחות ג'ייקוב חשב שהעולם ייחרב". מישהו ברמה שלו צריך לדעת איך להזיז דברים, נראה לי מאוד סביר שיימצא דרך לתת לאחיו האומלל את האפשרות לקנות המברוגר בטיימס סקוור. -לפני שמייקל מת, התגלה אליו כריסטיאן ואמר לו שעכשיו הוא יכול למות. אבל סמוקי לא יכול לעבור מעל למים. איך הוא הגיע? -כשג'ון לוק דימם למוות כמעט בקבר ההמוני של דארמה, התגלה אליו וולט ואמר לו שזה עדיין לא הזמן שלו. איך סמוקי התחזה לוולט, אם וולט לא מת?

למעלה