הסבר

רמא178

New member
הסבר

נראה כי לא ניסחתי את השאלה נכון ובכן בשנים האחרונות כל מי שפוגש אותי אומר לי שאני רוחנית מאד כולל מקובלים מתקשרים וכו.אני יודעת שיש לי את זה אבל לא פורצת עם זה החוצה מסיבות לא ברורות לכן מבקשת את עזרתך (יש לי מסרים בחלומות באינטואיציה וכדומה) כמו כן אודה לך באם תתיחסי לבנים תודה והמון אהבה

רחל יקרה , בקשר אלייך../images/Emo13.gif

בכדי להתפתח צריך ללמוד , בתקופה זו, אנשים רבים נפתחים לרוח, אך אם לא תעשי עם זה כלום, זה ישאר כך. אם רוצים להפתח לרוח, צריך ללמוד. את היחידה שצריכה להבין ולהחליט מה לעשות , לבחור מורה ולצעוד בדרך. קצת מרגיש שאת שנוח לך להחליט: שלא להחליט..
הנשמה שלך היא מובילה אותך בדרכך, אולי את מפחדת ? כמובן צריך לדעת לבחור את המורה המתאים, אך כשתחליטי וההבנה תגיע ממך, ( לא מרבנים, מתקשרים וכד') תפתח לך הדרך הלאה. נ.ב. איני נוהגת לתקשר עבור מי שלא ביקש בעצמו. במיוחד לא בנושאים רגישים כאלו. כמו זוגיות, הילדים כבר גדולים, שיחליטו לבחור ממי לקבל הבנה ועזרה בנושא חייהם. ברכות אהבה אריאלה

טוב בגללל שפתחת הודעה נפרדת ולא שרשרת זאת

להודעתה של אריאלה..... טוב אם הידע שרכשת הוא מקריאה ולא מלימודים..או ממפגשים אקראיים עדיין יש לך את הכלים הדרושים את מתקשרת מולדת..פשוט תקפצי למיים זו דעתי!

קראי את תגובתה וראי אם

בא לך להוסיף...אני ארשום אח"כ ביחס לדרך...שלה, (ללא ספק שהיא אישה מעניינת )

למעלה