הסבתא, הבחורה ואני

tsveeka

New member
הסבתא, הבחורה ואני

למי שזוכר, אני נכה צה"ל עם בעיות הליכה ושמיעה (מקרטע ומשתמש במכשיר שמיעה חדיש ומדהים) והבחורה התאהבה בי. עד כאן הכל טוב ויפה. הבחורה גרה אצל הסבתא וסבא. הסבתא רוצה נסיך לנכדה שלה. מבחינת הבחורה אני הנסיך שלה, הסבתא ניסתה לטרפד את הקשר מהרגע הראשון. עברנו הרבה ריבים שנבעו בעיקר מבילבול הבחורה והתנגדות של הסבתא. היום אני גאה לומר שהבחורה הגיעה להחלטה, היא בחרה אותי!!!!! הסבתא נסוגה וויתרה לתקופה מה. אפילו הזמינה אותי לביתם (!!!!!!!!!!!). שמחתי והיה נחמד לאכול שם, האווירה די קרה אבל אני הסתדרתי. הקשר בין הבחורה וביני התחזק ואנחנו הרבה ביחד, עוד 3 חודשים נעבור ביחד לדירה שלי בגבעתיים. פתאום הסבתא החלה להתנגד שאני אבוא לאכול אצלם. היא "התעוררה" ולא חושבת שאני בשביל הבחורה. טוב שהבחורה שלי כבר החלטית.

צביקה, קודם כל שיהיה לכם בהצלחה|פרח

אם הכל בסדר ביניכם ואתם טובים אחד לשני, הסבתא תתקפל בסוף. האם זה קשר שמוביל לנישואין?

tsveeka

New member
בדרך לחתונה

הבחורה רוצה אותי אז הסבתא לא מעניינת אותי. הסבתא מתנהגת בצורה מתחת לכל ביקורת. אני יכול להבין אותה אבל כשאני מציע לבחורה מוצרי בריאות (אני מפיץ בחברה רצינית) המוצרים הם בשביל הבעיות ההורמונאליות של הבחורה, הסבתא עושה סקנדלים. טוב שהבחורה חזקה ולא כמו בעבר שהיא הייתה מבולבלת. לא קל עם הסבתא הזאת. אני מחכה לעבור לדירה כבר.

עציון

New member
קדימה. תעבור דירה ויתכן שבכך

תפטור עצמך מעונשה של הסבתא.... האם אין לחברה הורים?

היי צביקה, "לונג טיים" לא שמענו

מימך וחשבנו שהנה אתה לא זקוק יותר לנו והכל מסתדר (גם נעלבנו
). אז מה? ה"פוסטמה" חזרה להציק? איך כתבת? אוטוטוטוטוטו אתם עוברים לגור יחד? כ ל - ה כ ב ו ד
קח את זה בנחת עד שתעברו לגור יחד ואז הבחורה שלך (שהיא אמיצה לא פחות) תעשה לעצמה את השיקולים באם להמשיך את הקשר עם הסבתא ואיך (אל תעודד אותה לנתק קשר עימה בשום פנים ואופן, גלה בגרות וסמוך על האישה שלצידך) הרבה דשנו בזאת בעבר והגענו למסקנה שלא נכותך היא הגורם וגם אם ריצ´רד גיר היה עומד בפתח הסבתא היתה מתנגדת. בשביל הסבתא הנכדה היא כל עולמה ושארית בשר יחידה בשבילה ומתוך אגואיסטיות גרידא היא נוהגת כך (ובאמתלה ש"אתה לא בשבילה"). שיהיה כל טוב ו.... ב ה צ ל ח ה !!!!!!

tsveeka

New member
עוד 3-4 חודשים נתחיל עידן חדש

יכול להיות שגם ריצ´ארד גיר לא היה טוב בשבילה אבל לפניי היה לבחורה חבר שהסבתא אהבה אותו (רק שהבחורה לא כ"כ אהבה אותו). לפי הבחורה, אם לא היו לי בעיות הליכה אז הסבתא הייתה מקבלת אותי בזרועות פתוחות ובאהבה (לא שהיא יודעת לאהוב הסבתא, אבל נגיד). הבחורה כבר לא עושה מה שהסבתא רוצה, הזקנה מתחילה לאבד שליטה על הנכדה. הסבתא ממורמרת. אני בטוח שהבחורה לא תנתק קשר עם הזקנה אבל השאלה האם הסבתא תשתמש בטריקים מלוכלכים בכדי לחבל בקשר? אני סומך על הבחורה ועל האהבה, עוד 3 חודשים יהיה שקט.

tsveeka

New member
עוד 3 חודשים

בעניין ההורים אני מעדיף לא להיכנס לזה.

nightroll

New member
מותר לשאול משהו?

נורא הפריע לי המשפט החוזר "הבחורה רוצה אותי". למה להדגיש את זה? אתה חושב שלא מגיע לך?

tsveeka

New member
אינני יורד לסוף דעתך

לא "מגיע" לי דווקא בגלל שניפצעתי בעת שירות הגנה על המדינה, מגיע לי בזכות שאני כזה והשלמתי את החסר בבחורה שלי. לא הדגשתי את המשפט "הבחורה רוצה אותי". מה שכן הבחירה היא של הגברת הצעירה רק שסבתה בחרה לעשות לה את המוות ואינה מבינה למה הבחורה בחרה בי. פעם אמרתי שהסבתא אינה אישה רעה כי היא מרגישה שהיא מאבדת שליטה בנכדה, היום אני חושב שהאישה רעה ולא מגיע לה לחיות. הסבתא מיחלת למותי!!!!! מגיע לי למות בגלל שירותי בצבא.? הזקנה סתם מרירה והיא בפניקה. טוב שהבחורה בחרה באהבתה אליי.

amitmom

New member
צביקה..אני שמחה שהבחורה שלך קיבלה

אומץ ושכל לעמוד מול הסבתא. אני גם חושבת שאין כזה דבר "מגיע לי" באהבה. לא "בוחרים" במי להתאהב בד"כ כשאוהבים באמת השכל נדחף לפינה שכוחה ורק הרגשות צצים. אם הבחורה אוהבת אותך סימן שהיא אוהבת אותך בגלל מה שאתה בלי שום קשר לפציעה או כל דבר אחר. מזל טוב!!!!

למעלה