הסבתא המושלמת, אבל...

Yokatan

New member
הסבתא המושלמת, אבל...

היא יודעת את כל השירים, ואת התנועות בידיים, שמלוות. היא יודעת להחזיק, לחתל, וגם מציעה לעזור כל הזמן. היא אוהבת את כולנו מאוד, ואנחנו אותה. אבל... בניגוד למה שהיא חושבת, יונתן לא בוכה כל הזמן. הוא בוכה בעיקר מחוץ לבית, כי הוא לא ישן טוב בחוץ, והוא לא עושה קקי בזמן כשיוצאים (מהתרגשות כנראה), והוא רגיש לכל הגירויים (אנשים, בית זר...) ככה שהיא לא ממש מכירה אותו כמו שהוא באמת (בבית). "סוף סוף רואים אותו מחייך!" אוח! מעצבבבבבבבן! אה, כן, וזה גם מעצבן שהיא כל הזמן רוצה להציע לו אוכל מוצק (אני מניקה - יונתן בן חצי שנה).

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מוכר.

אולי תזמיני אותה להיות אצלך כמה ימים, שתראה בעצמה כמה הוא שונה בבית מבחוץ ? שלי ממש סבל נורא מלהיות בחוץ. והכי גרוע היה בסביבה שהיו בה יותר מארבעה אנשים. כשזה קרה הוא פשוט היה פורץ בצרחות אימים, והיה נרגע רק כשחזרנו הביתה. זה קורה להמון תינוקות שגדלים בסביבה שקטה ורגועה, בבית שליו ונעים. ההבדל בין פנים לחוץ הוא מאוד קיצוני בשבילם. זה מציף את החושים הגירוי הזה. למבוגר קצת קשה להתחבר לתחושות האלה, לקח לי זמן עד שהבנתי בעצמי מה ההבדל ולמה זה מלחיץ אותו כל-כך. ובעניין מזון מוצק וסבתאות מתקדמת לפולניות, כל זמן שהיא לא "דוחפת" לו איזה סטייק או מנה פלאפל, תמשיכי בשלך...

הגנובה

New member
אני תומכת בדעתה של ריפ...

הבן שלי גם כן לא יכל לסבול מקומות עם המון אנשים מסביבו... תמיד הייתי צריכה לצאת איתו החוצה או ללכת הביתה... יש לי כמה שאלות: 1. באיזו תדירות היא מתראה איתו? 2. האם הוא מכיר אותה מספיק טוב כדי להתנהג איתה בטבעיות? 3. תמיד אצלה בבית? 4. היא נשארת איתו לפעמים לבד? אחרי שאדע את הפרטים הללו, אוכל לענות לך עניינית....

למעלה