הסבתות שואלות מה לקנות ליותם

הסבתות שואלות מה לקנות ליותם../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

לכבוד יומולדת שנה? מה אתן ממליצות לי לבקש??

הי גם אנחנו קנינו השבוע אוהל ../images/Emo87.gif../images/Emo86.gif

ונרשמה הצלחה מסחררת! בהחלט מומלץ! נו... אז יש עוד רעיונות?

אנחנו קיבלנו בובת נמר ענקית

נרשמה התלהבות עצומה מהנמר. וההתלהבות אינה נגמרת. נועה דוהרת עליו בהנאה רבה, מחבקת אותו ומדברת איתו. קיבלנו גם קומפי וטלפון אלמו ומאז אני לא יכולה להשתמש בשקט במחשב, כי נועה רוצה גם...

חוות חיות, מוסך

מנהרה לזחילה, רכב הכולל מברגים ופטישים (יש בטויס אר אס ובשילב). אלה היו הלהיטים שלנו ביומולדת הראשון. מזל טוב!

את יכולה לפרט מה זה בדיוק

חוות החיות? ומה זה המוסך? האם ידוע לך איפה קונים ובערך מה המחיר? תודה על הרעיונות

גם אותנו שואלים...וזו הרשימה שלי:

לגו דופלו נדנדה שמחברים למשקוף חוות החיות של פישר פרייס-מומלץ! מוסך עם מכוניות..לגיל שנה וחצי ספרים וקלטות.. קומפי הטלפון של אלמו/אריק ובנץ סוס נדנדה מעץבריכת כדורים או אוהל.. ואם יש גינה..מגלשה,נדנדה,ארגז חול.. שיהיה במזל טוב!

נכון! המגלשה היתה להיט גם אצלנו

אין לנו גינה אלא מרפסת, אבל יש מגלשות קטנות שמתאימות גם למרפסות, וזו היתה הצלחה מסחררת. כנ"ל הטלפון של אלמו.

חוות חיות ומוסך

חוות חיות - יש שתיים שאני מכירה: של פישר פרייס (מעל 300 ש"ח) ושל שלקור (כ-120-150 ש"ח). הרעיון בשתיהן דומה: בניין פלסטי (החווה) ובתוכו חיות, בובות של איכרים ומכונות המשק (טרקטור, קומביין וכו´). לנו יש את החווה של שלקור, ויואב מת עליה. בגיל צעיר יותר (שנה וקצת) הוא שיחק עם החיות והשמיע את הקולות שלהן. עכשיו (קרוב לשנתיים) הוא משחק איתן משחקי דמיון, "מאכיל" אותן, חורש את השטיח עם הקומביין, "מרכיב" את האיכר ואשתו (איכרה?) על הסוסים ומאוד אוהב את המשחק הזה. עוד יתרון שלו הוא שכל החיות והחלקים של המשחק נכנסים לבית החווה ומאוכסנים שם. החווה של פישר פרייס קצת יותר מתוחכמת (יש אורות וצלילים של החיות) אבל ההפרש במחיר לא נראה לי מוצדק. מוסך - עולה בערך כמו החווה של שלקור (שוב, יש גם של פישר פרייס ויש גם של חברות אחרות). הפרינציפ - מוסך עם מעלית, "פיט" לטיפולים ברכב, מחסומים ומסלולי נסיעה, ומכוניות תואמות. מאפשר המון משחקי דמיון עם המכוניות. היה להיט אצלנו בסביבות גיל שנה, ומאז קצת נס ליחו.

iris & ben

New member
המלצות ל../images/Emo77.gifות לגיל שנה

ממליצה ללכת לאתר של טויסאראס ועשות חיפוש לפי גיל לפי מה שהבנתי חלק מהדברים לא ניתן להשיג בארץ אבל זה יתן לך רעיונות מתנות שבן קיבל לגיל חצי שנה: לגו דופלו לגו ענק (הקוביות שלו יותר גדולות מהדופלו) מכונית של צ´יקו שצריך להתאים אליה צורות ע"פ הצורה והצבע קסילופון של ליטל טייקס פאזלים מעץ קלטות וידאו ספרים ממליצה בחום על חוות החיות של פישר פרייס זה מסדרת ליטל פיפל שלהם מכונית בימבה של פלייסקול

רותי ע

New member
מצעד הלהיטים שלנו..

1. ספה-יושב עליה כמו ארצ´י באנקר. להיט היסטרי. 2. מגה-בלוקס-עד היום נהנה ממנו. 3. כיור המתלבש על האמבטיה-גילה איתו את חווית הציחצוח ורחיצת הידיים כמו הגדולים. 4. שולחן וכיסא מפלסטיק (הכי פשוטים שיש). נותר ללא שימוש- אוהל כדורים-ממלא חצי דירה ולכן אי אפשר להשאיר אותו פתוח. עידן החליט שיותר כיף לזרוק אותם החוצה לכל כיוון והבלגן היה נוראי. כיום מקופל בבוידם.

vered4

New member
כורסא

על איזה כורסא את מדברת? כי גם אצלינו יש דרישה למוצר כזה, ועד עכשיו שמש אותנו המקסי קוזי, אבל הילד כבר משתרבב לו מכל הכיוונים. מה שהיה טוב במקסי קוזי, זה שאפשר להשכיב אותו, והוא מאוד יציב, ממש כמו כורסאת טלויזיה, וילדונינו מאוד אהב להרדם בו.

רותי ע

New member
אני מדברת על ספה כמו ספת פו הדב

שהיתה במבצע של פמפרס. יכולים לשבת עליה זעטוט אחד או שניים והיא נתפתחת למיטה קטנה.

דיאנה1

New member
איזה יופי שיש לכם יומולדת קצת

לפנינו, קיבלתי מכאן רעיונות נהדרים! עכשיו צריך רק שמישהו ישאל מה לקנות, בינתים לא היו קופצים... אני חשבתי על ספרים לפי הרשימה המכובדת ששירלי של תומר נתנה פעם. מסתבר שהספרים הקטנים האלה מאד יקרים, 35-50 שקלים לכל ספר. ובר מאד מאד אוהב שמקריאים לו.

אני חייבת להמליץ שוב-

מארז "יש לי שיר" של מיריק שניר. 10 ספרונים עם שירים קצרצרים וחמודים, ודיסק בו השירים מולחנים ומושרים ע"י מבוגר וילדה. גלי מטורפת על הדיסק, על הספרים קצת פחות. היא נהנית מהציורים, למרות שבעיני הם די מכוערים.

אז זהו, שאין לי שום מושג.

קיבלנו אותו מתנה ליום ההולדת, אבל מחר אני אשאל את גיסתי, ואעדכן אותך. אני אחפש גם ברשת, ונראה מה יעלה בחכה...

למעלה