הסבת מקצוע

myong

New member
הסבת מקצוע

שלום לכולם אני התאמנתי ועדיין מתאמן באומנויות לחימה שונות ומכיוון שאינני מרוצה מתחום העבודה שבו אני נמצא הייתי רוצה לעבור לתחום של מאמן כושר אישי השאלה שלי היא כזאת אני יודע שיש קורס מדריכי כושר (חדר כושר) ויש קורס מדריכי כושר outdoor מכיוון שאין לי נסיון בחדר כושר רציתי לדעת אם יש מישהו שמכיר את אותו קורס outdoor האם כדאי לעשות אותו והאם הוא עדיף על קורס מדריכי חדר כושר. מעבר לזה יש קורסים של הדרכת אומנויות לחימה האם הם מספיקים בשביל להעביר אימונים אישיים,הייתי רוצה להיות סוג של מאמן אישי שמשלב סגנונות אימון ששיכים לתחום אומנויות הלחימה. אשמח לקבל תשובתכם תודה מראש

oridoron77

New member
הסבה

צריך להבין דבר ראשון את סדר הדברים - מאמן כושר כושר אישי הינו נגזרת של מאמן כושר. כלומר, אם ברצונך להיות מאמן כושר אישי, עליך דבר ראשון לחשוב על רכישת ידע להיות מאמן כושר כללי. השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא, איזה מאמן אני בוחר להיות? אם אתה רוצה לאמן אנשים עם יסודות של לחימה, אני מאמין שתעודת מדריך לחימה היא הדבר הכי נכון בשבילך. אם אתה בוחר להיות מאמן כושר, שמשלב כושר כללי עם נגיעות מתחום הלחימה, הרי ש2 הקורסים שציינת הם אלו המתאימים לך. השאלה הבאה שתה צריך לשאול את עצמך היא, איפה אתה רואה את עצמך מאמן? אם זה בתוך חדר כושר, הרי שאתה חייב לעבור את קורס "מדריכי חדר כושר" (שאגב די מכסה את רוב האופציות של אימון בחוץ, כולל אימונים אישים). אם אתה רואה את עצמך כמאמן שעתיד לאמן רק בפארקים ובסביבה שהיא אינה חדר כושר, הקורס שציינת יכול לעבוד בשבילך. אני אישית עם נטייה גדולה יותר לקורס הראשון, עקב היותו מקיף (בצורה יחסית) את התחום, מאפשר גישה טובה לתת נושאים אחרים כמו שציינת (אגב, אני לא מכיר מספיק טוב את התכנים של קורס הOUTDOOR בשביל לתת דעה נחרצת, אם זאת זו דעתי). בכל אופן, אתה צריך לשאול את עצמך את השאלות הנ"ל, בשביל להחליט מה הכי מתאים בשבילך. מקווה שעזרתי בהצלחה אורי

myong

New member
תודה רבה

אורי קודם כל על התשובה המקיפה, באם קורס מדריכי חדר כושר הוא המקיף מבין כולם אני חושב שבעצם הבנתי את הצעד שאני צריך לעשות עזרת לי מאוד שיהיה המשך יום נעים

למעלה