הסגול המזוויע הזה מציק לי!!! אנשים איפה אתם??? תדברו! תעשו משהו! מה אתם מתים???
A Adrienne New member 14/1/03 #1 הסגול המזוויע הזה מציק לי!!! אנשים איפה אתם??? תדברו! תעשו משהו! מה אתם מתים???
C Charmed 4ever. New member 14/1/03 #3 וול... ../images/Emo54.gif אני שמחה שאני לא מתה... הייתי בנוע"ל... בלההההה........ אני לא הולכת להופעה של היהודים... חבל.. אבל אני אפגשו את שרוןןןןןןןןןן ואת יערה (אני מניחה) ואת איתוש.. (אני מקווה...)
וול... ../images/Emo54.gif אני שמחה שאני לא מתה... הייתי בנוע"ל... בלההההה........ אני לא הולכת להופעה של היהודים... חבל.. אבל אני אפגשו את שרוןןןןןןןןןן ואת יערה (אני מניחה) ואת איתוש.. (אני מקווה...)
ג גל GS New member 14/1/03 #4 גם אני שונאת את../images/Emo110.gif הסגול הדוחה הזה!!! היה לי מבחן באנגלית וקיבלתי 95 !!!!!
M mayjen New member 15/1/03 #8 לגל...../images/Emo13.gif בקשר לחתימה... תלחצי על השם שלך ואז תיכנסי לכרטים האישי שלך( את צריכה ללחוץ על הכניסה לכרטיס האישי שהיא נמצאת למעלה בצד שמאל) ואז לרשום את השם משתמש והסיסמא אחרי זה תגיע לכרטיס האישי שלך ויש שם למטה אפשרות לחתימה. מקווה שהבנת אני גרועה בלהסביר
לגל...../images/Emo13.gif בקשר לחתימה... תלחצי על השם שלך ואז תיכנסי לכרטים האישי שלך( את צריכה ללחוץ על הכניסה לכרטיס האישי שהיא נמצאת למעלה בצד שמאל) ואז לרשום את השם משתמש והסיסמא אחרי זה תגיע לכרטיס האישי שלך ויש שם למטה אפשרות לחתימה. מקווה שהבנת אני גרועה בלהסביר
D Drorrrrrr New member 15/1/03 #9 אני איתך בכל מקרה ../images/Emo60.gif גם אם זה משהו שאני לא מסכים איתו הכל אני מסכים איתך |מה עוד?|
M mayjen New member 16/1/03 #11 אווווווו איזה ממי אתה../images/Emo140.gif אמרתי לך כבר שאני מתה עליך?